Recension av Sumopix

Tidigare i somras fick jag förfrågan om jag ville testa en canvas från Sumopix och självklart ville jag det! Det tog ett tag innan jag satte mig ner och lade in beställningen men när den väl var var lagd gick det supersnabbt! Bara en halv vecka senare hade jag tavlan hos mig. Den leverades till och med ända fram till dörren så det var bara att öppna dörren, ta emot, öppna kartongen och sedan njuta! Och det gjorde jag verkligen! En superfin kvalitet på tavlan! Jag har beställt canvas från flera andra ställen och jag upplevde Sumopix tavlor som riktigt bra och uppsättningen (de levereras helt klara) var stabil (något jag saknat hos andra).

Det är superenkelt att göra beställningen. Hemsidan är väldigt tydlig och man ser tydligt vad som blir tavla och vad som bli bildkant (den mörka ramen runt min bild är den del på min bild som blir kanten på canvasen). På hemsidan analyserar de även tavlan och ger förslag på de storlekar som passar bäst för just din bild. Det står också att de tittar på varje bild manuellt och hör av sig om det är något problem men detta kan jag inte bekräfta då det inte var något problem med min bild! :O) Man får till och med en liten egoboost och beröm för sin bild som ni ser nedan! Det känns alltid bra! ;O)

Det enda negativa jag har att säga om detta är att min bild hade svagare färg än min bild egentligen har. Jag har beställt samma bild från ett annat canvasföretag och de fixade färgerna bättre! Jag har frågat Sumopix om de har justerat min bild på något sätt men de säger att de inte gör det så jag vet inte riktigt varför den blev så matt i färgerna men i sin ensamhet märker jag inte av det. Det är i jämförelse bredvid varandra man ser skillnaden!

Är ni sugna på att göra en canvas av någon av era bilder och känner er lite tveksam (det är trots allt ganska dyrt och man vill att det ska bli bra) så är mitt tips att testa http://www.sumopix.com/se. På det sättet kan du säkerställa att allt blir så bra som möjligt med hjälp av deras hemsida och ni kommer få hem en riktigt fin canvas!

Min canvas är på min älskade Tufsen och denna tavla är 100 x 70 cm och sitter i mitt sovrum så jag tittar på den varje kväll när jag lägger mig och varje morgon när jag vaknar!! Jag är så otroligt glad att jag tog tag och gjorde en vacker canvastavla på min kisse!! Nu uppmanar jag er, gör canvas!! Det är så supersnyggt, lätt att hänga upp på väggen och ja…det finns inget negativt!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Madde - Wow, va fint det blev:)
Håller med dig att andra tavla är det mer färg i, men båda var otroligt fina:)september 3, 2013 – 9:07 f m

Victoria - Så spännande att höra, och spännande att du tänker börja föda upp igen.
Hade varit roligt att ses någon gång då vi både har birmor & gillar att fotografera 😉

Haha, tror det är så att bor man i en stad där något finns så är det inte lika skoj.september 3, 2013 – 7:00 e m

jessica - Synd att det var så dyrt för jag hade velat gjort en sån :/september 5, 2013 – 3:12 e m

˟ Photospiration - Fin tavla! :)

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir! :)september 9, 2013 – 12:36 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*