Bröllop på Fårö

I helgen hade jag förmånen att få vara med ett brudpar till Fårö, Gotland, och fotografera deras bröllop. Det vackra stället vi var på hette Stora Gåsemora och där hade Cecilia och Eric valt att ha sin vigsel ute i en hästhage. Hur romantiskt är inte det?! Miljön var magisk, brudparet bedårande fint och ja, Fårö är vackert! Här kommer lite smakprov från dagen då Cecilia och Eric lovade varandra evig trohet!

Varmt tack Cecilia och Eric för att jag fick vara med på er stora dag! Och tack till Angelica och Adine för assistenthjälp. Ovärderligt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Cecilia Engvall - Åh, jag visste att de skulle bli sådär fina! Tack Anneli <3augusti 27, 2013 – 6:44 e m

Becca - Jättefint !augusti 28, 2013 – 8:47 f m

Marit Johansson - Brudparet valde helt rätt ställe för att gifta sig på, går ju inte att hitta vackrare miljö. De valde också helt rätt bröllopsfotograf :) bilderna är fantastiska!augusti 28, 2013 – 10:18 f m

Annika på Rubinara - Så fina bilder du levererar från det lyckliga parets stora dag. Vädret var på gott humör och miljön är ju fantastisk (tycker jag eftersom jag älskar naturen och närheten till havet).augusti 28, 2013 – 10:26 e m

AKP Photography - Sååå vakkert!!! 😀augusti 31, 2013 – 11:29 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*