Lilla höst, hur mår du?


Måndagsfotoutmaningen har höstfärger och hösten här har inga! Jag är faktiskt lite orolig att det inte kommer bli någon fin höst i år! Här är det grönt nästan överallt (förutom ett träd här och där) och allt som oftast har träden redan fällt sina blad och de är redan bruna och fula! Varför? Jag har fått sägande till mig att hösten kommer…vänta bara ett par veckor till så är den här men jag tvivlar! Hoppas jag har fel! Denna bild är faktiskt tagen i år men det tog många mil för att hitta den! Hösten som gick att fånga på bild! Eller rättare sagt, en bit av den höst som jag längtar efter!

Måndagstema

,

12 svar till “Lilla höst, hur mår du?”

  1. Nej, mycket höstfärger har man inte sett än. Ett och annat träd, men övervägande grönt än 🙂
    Kan försöka komma ihåg att ta en närbild av en del av äppletavlan till helgen! Då hojtar jag till.

  2. Vackert, så vackert med de varma färgerna. Hoppas verkligen att du får din höst som du vill ha. Här skiftar det rätt mycket i färger nu men det är faktiskt rätt mycket grönt kvar också. Önskar bara mer sol nu. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *