A’la Foto: Smått & Gott!

OJ, OJ, OJ vad mycket bilder jag har uppdaterat min hemsida med! Åtminstone två nya kategorier som innehåller mycket färg, former och vackert gammalt! Allt på en sida att hitta och sidan heter Smått & GOTT! :O) Och när ni tittat i genom de övriga kategorierna avslutar ni med det ätbara och där lovar jag att ni kommer drabbas av lycka om ni som jag, älskar färger! :O)

Så…vad väntar ni på?!?! In & NJUT!

www.alafoto.se -> portfolio -> Smått & Gott

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kerstins foto - Har varit inne nu och kollat igenom din portfolio. Fantastiska bilder, men vad annat att vänta när det är du som står bakom kameran? Gillar det färgglada och ljuset i bilderna. Man blir glad av dom.oktober 3, 2013 – 11:30 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*