Katterna & det blå fönstret


Veckans Fönster


17 svar till “Katterna & det blå fönstret”

  1. Snyggt !! Gillar det blåa i din bild och trädstammen gör bilden än mer intressant.
    Håller nog med Cecilia lite här. Bilderna på dina underbara missar överträffar det mesta. ..och då menar jag inte bara dina underbara katter utan även de vackra tjejerna du så skickligt fotograferar 😉
    Ha en skön helg Anneli !

  2. Fint men ändå blev jag lite besviken när jag såg bilden. Det dröjde nämligen lite innan själva bilden laddades upp så jag såg bara rubriken, och dina kattbilder är ju så sköna. Men nu har jag tittat på denna bild och tycker att fönstret är riktigt charmigt.

  3. Nämen så gulligt, vilken smart lösning på ett fönster man inte använder. Gillar det klara ljuset i bilden. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *