I miss you most…


Denna sång fick jag som uppgift på musiklinjen jag gick på, att sjunga på en konsert. En fantastisk fin sång och den version jag tänker på när jag gör denna triss är definitivt inte min egen! Rätt svar finns i länk nederst i inlägget med en fantastisk sångerska och jag uppmanar er att lyssna på hela och bara njuta! Detta är vackert!

FOTOTRISS

Den vackra sången och rätt svar!

, ,

41 svar till “I miss you most…”

 1. Kanonfina bilder till denna vackra låt. Eva Cassidy, en underbar sångfågel som rycktes bort alldeles för tidigt. Ha en fin söndag!

 2. Vacker låt du valt till temat och dina bilder är som vanligt helt underbara.

  Tack för att du sade till om länken, har fixat till det nu.

  Ha en fin och bra söndag!

 3. ”But I miss you most of all, my darling,
  when autumn leaves start to fall”

  Beautiful pictures and a beautiful song.

 4. Hej
  Vilka vackra färger du har hittat i dessa bilder och låten av Eva Cassidy får ju inte bilderna till att bli sämre. För övrigt så älskar jag Eva Cassidy’s version på ”Heart Of Gold” 🙂

 5. Håller just på att fiddla med ett bildspel som ska handla om hösten och denna låten är självskriven. Det ska absolut vara Cassidy, har lyssnat på flera andra tolkningar men ingen framkalla samma känsla som hon.

 6. Ha ha, kollade in bilderna så jag glömde bort bildrebusen, blev jättebra med blött berg i bakgrunden som tog fram färgerna.
  Tänk att en tjej kan skapa en sån stämning med bara en gitarr, vackert

 7. Vackra bilder, skall lyssna på låten nu 🙂

  Jag älskar kent, tycker de är helt underbara, så det var ganska självklart att det skulle bli en av deras låtar när detta temat dök upp 🙂

 8. Fantastiska bilder och bra triss. Dock kom jag inte på låten men har lyssnat på den ljuva stämman och vackra låten!!! Ha en toppenbra söndag!

 9. Dina bilder är som om man kan ta på löven, vackert och med så fina toner. Mittbilden som en minimadala 😉

  Sången med Ev C så berörande vackert.

  Ha en fin start på veckan. // Kram Lissen

 10. Härliga höstbilder till en vacker sång. Eva Cassidy är en av mina favoriter och har en del CD. Gick bort alldeles för tidigt. Ha de gott.

 11. Eva Cassidy är en artist att ständigt ”återvända” till. Hennes röst är så vacker att det gör ont.

  O nej jag kunde inte gissa låten – även om bilderna är vackra.

 12. En underbar låt och så vackra bilder på höstlöv! Jag blir alldeles tagen av Eva Cassidys röst! Brukar lyssna på hennes Somewhere over the Rainbow.Jag får rysningar(av välbehag)när jag hör den.
  Tack för påminnelsen! Har lyssnat nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *