Julkalendern 3 december

Ikväll har jag varit på adventskonsert! Slaka kyrka var platsen och kören var Chorus Lin, Linköpings blandade studentkör! En kör jag varit medlem i i många år! Jag brukar gå på deras julkonsert och varje år längtar mitt hjärta ihjäl sig att få vara med! Kombinationen kör, julsånger och kyrka är oslagbar och så mäktigt att få vara med om! Ord som kommer efter denna kväll är kluster, dissonans och sprött!

Dirigent är Anna-Carin Strand! Musikaliteten och sångarglädjen personifierad och en fantastisk person!

Elin Westlund sjöng solot på Nu tändas Tusen Juleljus! Ett arrangemang, skrivet av Andreas Lönnqvist, som är så mäktigt och så fantastiskt! Kören står utspridd runtom i kyrkan och ljud kommer från överallt! Så otroligt vackert att blunda och njuta är det enda man kan göra!

Hela kyrkan var helt fullsatt och det är helt förståeligt och precis som det ska vara!
Är ni intresserade av att höra denna konsert så kommer de vara i Heda kyrka den 6 december kl. 18,00 och i S:t Larskyrkan den 7 december kl. 15.00 & 18.00.

Jag rekommenderar varmt denna konsert! Kören har fantastiskt hög klass och julstämningen infinner sig trots regnrusket utanför som till och med ändrar skepnad efter denna kväll och blir till snö!

Ni som inte bor i närheten och ändå vill kunna njuta finns en skiva att köpa! Det är bara att höra av sig till mig fixar jag det! Där sjunger även jag ett solo för er som är nyfikna på hur jag låter! Eller lät! ;O)

Detta är även min lucka i julkalender för vad passar bättre än adventskonsert! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Annika - Åh, jag kan tänka mig att det var vackert. Både för öron å ögon… där i kyrkan.

Jag skall på en julkonsert i Domkyrkan den 14:e… hoppas på att det blir ljuvligt för mina öron då :o)december 3, 2008 – 11:59 e m

Ditte - Sköna bilder och säkert en riktigt skön stämning på plats också. Det känns så i bilderna i alla fall! :-)

Kramelur! / Dittedecember 4, 2008 – 12:25 f m

Anita - Det här är julstämning det. Vilket passande tema för lucka 3. Du förmedlar verkligen stämningen i dina bilder. Så mysigt det låter med arrangemanget av Nu tändas Tusen Juleljus. Du frågade om jag fortfarande sjunger i kör och visst gör jag det. Vi har konsert den 16 december.

Ha en skön dag!

Kram Anitadecember 4, 2008 – 6:23 f m

Vera - måste ha varit en mycket stämningsfull konsert -ser ut så av bilderna att döma iaf:)december 4, 2008 – 7:58 f m

Mona - Så härliga bilder..speciellt dom med rörelse i

kram
Monadecember 4, 2008 – 8:00 f m

Camilla - Mysigt med konserter i kyrkan inför jul.
Där jag bor är det tradition att lördagen innan Lucia (i år på Lucia) ha Luciatåg i kyrkan och en kör som sjunger jullåtar, jättemysigt och den enda gången på året som kyrkan är fullsatt.
Ha det bra
Camilladecember 4, 2008 – 2:05 e m

Anneli - Tack alla för era snälla kommentarer! Ja det var stämningsfullt!

Annika o Camilla: hoppas ni får lyssna och njuta lika mycket!

Anita: Lycka till med konserten! Själv har jag en på söndag! :O))

Kram allahopa!december 4, 2008 – 11:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*