Rödsippor är vackra!

Gårdagens färd styrdes mot Ekhagen vid Cedersberg. Där har jag upptäckt att det
finns gott om Rödsippor och de är så otroligt vackra! Släng er i backen blåsippor
säger jag bara! :O))

rodsippan1.jpg

rodsippan.jpg

Vilken tycker du är vackrast? Vitsippa, Rödsippa eller Blåsippa?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ulla - Underbara bilder! Vilka härliga färger. Jag har bara sett rosa vitsippor, inga rosa blåsippor.
Fast jag tycker de är vackra i alla färgerna.
Ha det så gott!april 17, 2008 – 2:16 e m

pudelflicka - Jag har nog inte sätt rödsippor men dom är också söta men jag tycker nog om dom vita.
Kram Hedvigapril 17, 2008 – 3:11 e m

Anita - Först och främst. Dina bilder är ljuvliga!!! Sedan så måste jag säga att jag älskar alla typer av sippor. Jag samlar på sippor i rabatten hemma. På trädgårdsmässan förra fredagen så köpte jag 3 olika sorter, en blå vitsippa, en gulsippa och en vitsippa med vita och limefärgade blommor. Du skulle sett, det fanns sippor där en liten planta kostade 5000,00. Tänk att plantera den i rabatten och så kommer kaninen och äter upp den … uj uj uj.

Men återigen … fantastiska bilder Anneli!april 17, 2008 – 4:11 e m

Fia - Hej och tack för grattis! Tack också för dina tidigare jättegulliga meddelanden i min gästbok! Jag är ledsen att jag inte svarat dig förrän nu. Jag är superdålig på att svara på gästboksinlägg, mail och annat. Det är inte som jag är snobbig utan det beror mest på att de stressar mig. Har funderat många gånger på att ta bort min gästbok helt och hållet, men varje gång protesterar många högljutt så då låter jag den vara kvar. Jag blir i alla fall otroligt glad var gång någon tar sig tid att skriva en liten rad där – lika glad har jag blivit var gång du skrivit. Jag tycker jättemycket om dina bilder. Du är verkligen en duktig fotograf! Önskar dig en fortsatt bra vecka!april 17, 2008 – 7:17 e m

Madde - Jag tycker att Annelisippan är den absolut vackraste och mest värefulla blomman!april 17, 2008 – 9:34 e m

Fredrik Persson - Snygga bilder. Vilken som är min favorit sippa? Jag måste erkänna att jag gillar de sippor jag ser, fast ett hav av vitsippor är underbart förståss.

//Fredrikapril 19, 2008 – 8:41 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*