Mörkast före gryningen!

Nu är det snart december och med börjar den stora nedräkningen till julafton! Till hjälp har vi alla möjliga och omöjliga adventskalendrar som gör det roligare! Jag tänker även i år köraadventskalender på min blogg och jag uppmanar er alla att hänga på! Det är väldigt enkelt. Lägg in en bild per dag med passande motiv för adventsveckorna och detta håller på i 24 dagar…till och med julafton! Jag har gjort det i två år och det är en utmaning. Jag vet att det är mycket att göra i december men jag hoppas ändå att flera hänger på! Och hänger ni inte på kanske ni i alla fall kan hjälpa till så flera hittar hit och vill vara med! Det blir ingen officiell länklista där man lämnar sina länkar utan det gör ni med hjälp av kommentarer och så skriver jag upp de som är med så vi alla lätt kan hitta till varandra! Så…vad väntar ni på? KLART ni ska vara med, eller hur? Det börjar så klart på söndag 1 advent! :O)

Torsdagens bild till ”I like” blir en färgavskalad historia som jag hoppas ni gillar!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Sosso - Jättefin bild :)november 28, 2013 – 6:07 f m

Violen på Brandholmen - JO, den gillar jag skarpt!
Ha en bra dag!november 28, 2013 – 8:28 f m

Anemonen - Jag skall se om jag kan hänga på med kalendern. Jag måste tyvärr begränsa mitt datoranvändande pga värk i armen (musarm tror jag) Jag får skippa en annan fotokedja för det låter trevligt det här. Finfin bild som passar utmärkt till dagens fotokedja för det är så det ser ut den här årstiden kalt och ödsligt i naturen om man kikar uppåtnovember 28, 2013 – 9:09 f m

Hanna - Vackert grått med grenar som siluetter. Så som det ser ut just nu, längtar lite efter snö, i alla fall de dagar som solen lyser med sin frånvaro.

Ska försöka hänga på julkalendern. Ha det gott :)november 28, 2013 – 10:14 f m

Meta - Låter spännande med Adventskalendern, får kolla in och se hur det går till så kanske jag också dyker upp med nåt.
Precis så här ser ju november ut. Ibland gillas det
Ha en fin dag
Kram Metanovember 28, 2013 – 11:03 f m

Birgitte - Et dejligt billede :-)november 28, 2013 – 11:40 f m

Englepappa - Eit veldig fint bilde, likar det så absolutt!november 28, 2013 – 1:54 e m

Artlover - Kul att se något svartvitt från dig också. Mycket fin.
Kul med adventskalender som du skriver om, spännande.november 28, 2013 – 1:57 e m

Beppan - Gillas! Skulle bli snygg som fondtapet…
Adventskalender är kul – kanske hakar på. Jag gjorde en egen för ett par år sedan.november 28, 2013 – 3:45 e m

Lotta - Kul med adventskalendern, jag vill gärna vara med, kan du inte lägga ut en bild som man kan kopiera till sin högermarginal och sen länka därifrån, det skulle förenkla. Jag är lite osäker på om jag är följare till din blogg???
Ha en fin kväll.
Kram Lottanovember 28, 2013 – 5:52 e m

AKP Photography - Nyyydelig bilde!! Elsker stemningen og svart hvit tonene 😀november 28, 2013 – 8:01 e m

kiki freese - Poesi i din bild.
/Kikinovember 28, 2013 – 8:04 e m

Freja - Kul utmaning, men eftersom jag är antijulen personifierad så ska jag nog inte ge mig på den 😉november 28, 2013 – 8:26 e m

Lena Ericsson - snygg!
Kul med kalender också.november 28, 2013 – 8:39 e m

Charlotta - Läckert med grenverket mot gråa vinterhimlen.

Skulle verkligen vilja hänga med på din kalender, men det kommer inte att gå, jag har tokmycket på jobbet och kommer nog jobba 12-18 tim per dygn de första två veckorna i december. :(
Men jag hoppas jag i alla fall kommer att hinna titta in emellanåt.
Kram /Charlottanovember 28, 2013 – 9:16 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*