David


Idag har jag träffat David som ville ha fina bilder på sig själv! Det är extra roligt när en kille vågar ta det beslutet och sedan verkligen genomföra det. (hade en annan kille som bokat tid för ett bra tag sedan och när det väl skulle bli av så avbokades det och bokades aldrig om. Om du ser detta så ta tag i det!! Jag väntar fortfarande! :))

Det var svinkallt i dag så David har verkligen fått stå ut men det har gått kalasbra och det har givit ett bra resultat där de första bilderna är de som är nedan! Så utsikten att det finns flera är god!

FOTOTRISS

Porträttfotograf – Manlig modell – Modellfotografering – Linköping – Östergötland

, ,

25 svar till “David”

 1. David måste ju vara toknöjd med resultatet, en stor eloge till den superduktiga fotografen. Och där måste utsikterna till fler såna bilder vara lysande!

 2. Det märks att du är proffsfotograf. Du tar fantastiska bilder. Jag scrollade ner och kikade på hela sidan och himmel såna fina bilder du tar. Jag är helt avundsjuk.

  Sv: Så jag är ju tvungen att tacka och bocka och buga för ditt utlåtande om mina bilder i trisset.Jag har ju bara fotat med en enkel kamera, inte nån systemkamera. För det äger jag ingen.

  Kram/Gilla

 3. Om jag förstår det rätt så är det en amatör du fotat och inte någon som är van. Du har lyckats få den där kommunikationen med modellen som är så himla svår att få till. Det sitter liksom i bilden, själv brukar jag känna av den när jag tappar den:)
  Fina bilder och jag gillar den mittersta bäst. Stängslet gör att du får med det korta skärpedjupet även framför modellen och leder fram ögonen till honom. Jättesnygg komposition.

 4. Fina bilder på David, kul som du säger att en kille vill plåta sig och bli så där fin på bilderna. Väldgt passande med svartvitt i det första fotot.

 5. Det finns nog många killar som vill det, men kanske nöjer sig med alla ”selfies” de tar på sig själva med mobil och instagram. Själv vill jag ha en oljemålning av mig själv. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *