Advent: Lucka 5


Hej, tomtegubbar, slå i glasen och låt oss lustiga vara!
Hej, tomtegubbar, slå i glasen och låt oss lustiga vara!
En liten tid vi leva här, med mycket möda och stort besvär.
Hej, tomtegubbar, slå i glasen och låt oss lustiga vara!

—————————————————————————–
Titta även in hos: * Twiggy, * LottaBeppan AnemonenKerstin

,

5 svar till “Advent: Lucka 5”

  1. Jag har inte sett must på burk. Gott är det med julmust och du om jag skall vara ärlig upplevde jag Gotland negativt precis som du. Var arg på mig själv att vi åkte dit. Jag hade för stora förväntningar. Jag kan däremot inte komma ifrån att det fanns ett par platser som jag tyckte var ljuvliga. Vi hade hyrt ett hus som inte var bra för mig. Det var fyllt av doftljus och sådana
    där toablock vilket gjorde att det stank av dofter och jag som är allergisk mot dofter for väldigt illa och var trött och hängig.Ägaren vill dölja stugdoften. DOck var vi på utflykter men mycket var stängt och det var konstigt mitt i högsäsong. Visby var trevligt men hu så trångt med alla turister. Nej dit åker jag inte fler gånger. Vi åkte därifrån två dagar tidigare än planerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *