A’la Foto på Instagram

Jag är inget större fan av bilder fotograferade med mobiltelefon och jag är så ledsen att många fotografer har bytt ut sin kamera mot mobiltelefonen vilket så klart genererar sämre bilder! Det finns de som är jätteduktiga med mobiltelefonen men de är få!

Men det är ju också så att jag helt enkelt är kass och inte kan göra något bra med en mobiltelefon och definitivt inte kunnat redigera bilderna i telefonen! Jag har inte haft någon redigeringsapp så jag har bara struntat i det! De få gånger jag laddat upp något har det varit helt naturellt och av riktig skräpkvalitet men jag har stått ut eftersom jag inte tittat på bilderna. Har jag råkat sett dem så har jag fått lite ångest, skärpe- och färgnörd som jag är!

MEN….sent skall syndaren vakna! Mitt mål i livet är alltid att lära mig mer och utvecklas och jag vill kunna ta fantastiska bilder med mobiltelefonen och vara en av de få! Så, tack vare snälla människor som rekommenderat en bra redigeringsapp har det helt plötsligt blivit roligt att redigera mobiltelefonbilderna! Och då har det blivit så att mitt instagramkonto helt enkelt har blivit den bästa källan att ladda upp dessa bilder!

SÅ….är ni intresserad av att se min mobiltelefonsbildkonst så titta in på instagram där jag så klart heter Alafoto! Det är mestadels bilder på mina katter men jag vet att ni är många som gillar mina kattbilder, kanske kommer ni gilla även dessa! Men jag ska även göra andra saker….i sinom tid! Det är dessutom ett bra ställe att få lära känna mig lite mer för den som är intresserad! 😉

Så VARMT VÄLKOMNA till ALAFOTO på INSTAGRAM!

Bilden ska vara en länk till mitt instagramkonto!

Och är det någon som har ett konto som ni vill dela med er av så gör det! Är alltid roligt att följa flera! Som ni ser följer jag inte så många och så många följer inte mig så flera kontakter vore trevligt!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lillian - Jag heter litchiphoto på instagram. Ingen fan av mobilbilder egentligen heller men vad sjutton, den kameran är ju med i alla lägen! :-)december 30, 2013 – 6:48 e m

Adine - Vad kul! Jag kommer följa dig 😀 jag heter som jag heter på instagram. För- + efternamn :)december 30, 2013 – 11:42 e m

AKP Photography - Kult, jeg heter akp_photography ^^december 31, 2013 – 12:44 f m

Scaniatjejen - Nu följer jag dig, kul! Jag heter scaniatjejen även där om du vill följa mig!=)februari 17, 2014 – 8:49 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*