Bästa 2013

Tisdagstemat är idag ”Bäst 2013” och då väljer jag att visa denna bild från denna fantastiska fotografering! Jag hade haft en fotoidé i hjärnan länge och gått och spånat på! Jag visste vilken modell jag ville ha, vilken rekvisita som skulle vara med, vilka färgtoner bilden skulle ha, och hur slutresultatet skulle se ut! Det tog många månader att fixa allt men en dag fick vi alla till det och det blev så bra! Det är helt klart den roligaste fotograferingen i år! Allt med den, från första idé, till planering och slutligen slutbild! Och resultatet blev ännu mera perfekt än vad jag kunde drömma om! Här är är en av bilderna från denna session. En bild som jag själv älskar. Den är fylld av passion, glöd och musikalitet! Det är vackra Cecilia på bilden och hon kunde verkligen inte ha gjort ett mera fantastiskt jobb!

Detta är något jag vill göra mera av inför 2014. Har redan ett par bildidéer som arbetas på. Nu letar jag modeller och och rekvisita och det kommer bli fantastiskt det också! Det är jag säker på! Så finns det någon därute som är sugen på att vara med i ett sånt projekt får ni gärna höra av er!:)

Det kommer komma årsresumé och även flera best of-bilder från året inom kort så glöm inte titta in snart igen! Tills dess önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR med härliga möjligheter!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Fröken Christina - Det är en underbar bild. Det är en bild av musik. Jag tänker mig att där spelas ett passionerat parti för stråkinstrument.

Hoppas ditt projekt kan bli verklighet.

Gott Nytt Årdecember 31, 2013 – 8:31 f m

Violen på Brandholmen - En toppenbild! Förstår att du är mer än nöjd med den så länge som du har gått och planerat!
Ser fram emot din årsresumé!
GOTT NYTT ÅR och tack för alla dina kommentarer under det gångna året!december 31, 2013 – 9:09 f m

Anita - En fantastisk bild! Du är så duktig!

Ett Gott Nytt År till dig också!

Kram Anitadecember 31, 2013 – 10:23 f m

Micke - Vilket härligt porträtt och vilken härlig känsla i den bilden :)
Gott Nytt År
/Mickedecember 31, 2013 – 11:28 f m

ormbunke - ETT ORD.FANTASTISKT Gott Nytt År.december 31, 2013 – 11:48 f m

Adine - Inför 2014 menar du väl? 😛 2013 är det ju nu! Och håller med dig att detta var en mycket rolig fotografering!december 31, 2013 – 12:57 e m

Annika på Rubinara - Den här Anneli… den är otroligt fin. Jag älskar din bildidé och resultatet blev ju fantastiskt. En stillbild full av liv och rörelse. När som helst flyger ett notblad iväg och modellens hår fortsätter flyga bakåt och blottar hennes ansikte… Att skapa en bild som tilltalar ögonen och även öronen är magiskt. Tonerna är ljuvliga… jag kan både se och höra dem… Gott Nytt År!december 31, 2013 – 1:01 e m

Artlover - Ha ha, jag tänker på att det är bäst att spela ute i naturen där ingen hör oväsendet förutom djuren som har flytt :-) Kul bild med liv och rörelse som kontrasterar mot naturens stillhet.december 31, 2013 – 1:14 e m

B i r g i t t a - Verkligen en vacker bild!
Gott Nytt År!december 31, 2013 – 3:30 e m

Mormor - Et vidunderlig portrett av MUSIKK.
Takk for at du delte.
Mormor ønsker godt nytt år :)

http://www.starbear.no/mormor/2013/12/31/best-i-2013/december 31, 2013 – 6:46 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*