Tidens begynnelse


Jag har snart bloggat i 6 år med samma blogg! Det är helt otroligt när man tänker efter! När jag började blogga hade jag en helt annat krets bloggare att ”umgås” med och jag hade också lite annorlunda typer av bild.  Jag fotograferade väldigt mycket mera naturbilder och macro. Mina bloggvänner höll samma genre ungefär så det var lätt att följa och tycka om. Sedan har vi på något sätt tappat bort den vardagliga kontakten men till jul varje år minns vi varandra och så även i år! Just detta besök av en av dessa bloggvänner fick mig att titta tillbaka på bloggens första inlägg och tänka tillbaka hur det var då! Det känns som det är jag som brutit mig ur då jag blivit mera av en porträtt/bröllop/människofotograf och de har hållit sin stil genomgående. Bara utvecklats och blivit mycket bättre! När jag tittade tillbaka på dessa två som var med från början och ser deras fantastiska natur- och växtbilder blir jag lite avundsjuk! Det är så vackert med såna bilder och jag känner att jag förlorat den biten litegrann! Jag gör det alldeles för sällan! Deras genuina intresse för just naturen och växter/odling är också något jag saknar då jag förlorat mycket av mina egna växtodlarintressen! Men jag försöker hitta tillbaka och under 2013 har jag kommit en bit. Kanske kan jag under 2014 komma en bit till och samtidigt hitta tillbaka till naturen och den typen av fotografering!

Jag vill passa på att tipsa om dessa två personers bloggar. Den första är Anita. Hon skriver om sitt växt- och trädgårdsintresse och hur hon odlar. Man får följa trädgården genom året och ser vad som händer där! Hon tar magiskt vackra bilder och så skriver hon väldigt trevligt och underhållande så titta gärna in till henne och njut en stund!

Den andra är Ulla! Hon tar fantastiska naturbilder. Det finns en enkelhet i dem. Raka och ärliga och ljuvliga! Titta gärna in hos Ulla också. Ni kommer njuta även där!

Jag passar också på att visa en bild från sommaren som jag tror att många längtar efter! Sommaren alltså, inte min bild! 😉 Det är Rallarrosor i motljus tagna en vacker sommarkväll! Denna bild är just till er som längtar! Personligen längtar jag inte dit än…vill ha en vacker vår först! 🙂

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

, ,

2 svar till “Tidens begynnelse”

  1. Tack snälla Anneli 🙂 Jag förstod att det måste vara något här för jag fick så många besökare från dig.
    Jag tittar in här ofta ska du veta och jag tycker dina bilder är härliga. Du är en jätteduktig porträttfotograf och dina naturbilder är verkligen också högklassiga. Det ena behöver ju inte utesluta det andra.
    Fortsätt du i samma stil.
    Och jag önskar dig ett riktigt fint 2014!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *