Finaste Maria


Idag, lördag,  har jag träffat fina Maria för en liten fotosession ute i den vackra vintern! Fredagen snöade hela dagen och det var så vackert och flingorna låg så spröda och fina på marken i drivor. Lätt! Luftigt! Dagen till ära, när Maria och jag träffades hade det blivit något varmare i luften och det var kramsnö. Blöt, tung snö som inte alls var jättesamarbetsvillig men det återkommer jag till. Men här kommer i alla fall de första bilderna på fina Maria, tagna i ett fint kvarter här i stan! Och det bästa av allt är att på den gatan hade de allra flesta kvar belysningarna i träden så det blev jättefint! 🙂 Ett extra plus till dem för att de har det!

maria_portrattfotografering_vinter1maria_portrattfotografering_vinter2

maria_portrattfotografering_vinterFOTOTRISS

Det är ju också söndag när ni ser detta, och faktiskt när jag skriver det också, och då är det fototrissdags. Denna söndag är det det återkommande temat: ”Såhär ser det ut här nu”. Denna gång med en extra tillsägelse om att det skulle vara dagsfärska bilder och utomhus så man såg vädret! Jag har inte haft möjlighet att ge mig ut och ta fina landskapsbilder på hur vädret ser ut nu så jag förberedde mig på att inte vara med denna vecka, men så kom jag på att bilderna på Maria är tagna utomhus, visar vädret och är dagsfärska så yipppie!! Jag fyller kraven och får vara med! :O))

Porträttfotograf – Modellfotografering – Linköping – Östergötland

,

29 svar till “Finaste Maria”

 1. Som vanligt fina bilder hos dig och där ser du det ordnade upp sig med ”dagsfärskheten” ;-))

  Javisst är Nelly söt och hon är lika snäll som hon är söt!

 2. Det var faktiskt en sak som jag tänkte på när jag såg bilderna, just att julbelysningen var kvar. Här var det mesta borta såg jag igår, lite var kvar men jag är inte säker på om det tändes, jag var i stan lite för tidigt för att få svar på det.

  Vilken lyx med sån vintrig miljö. Min favorit är sista bilden, där man får komma nära och bakgrunden blir fint suddig – men det var trevligt att få se lite av de fina husen också.

 3. Vilka underbara porträttbilder ute i snön, riktigt ljusa och fina. Färgerna är så djupa och klara mot den vita snön, kanon! Ha en fortsatt fin söndag!

 4. Du lyckades jättebra, men du har en duktig modell också. Gillar speciellt den första och sista där du dragit ner skärpedjupet och det framhäver henne ytterligare.

 5. Jättesnygg triss! Som ju faktiskt visar hur det ser ut där du är på ett alldeels utmärkt och lite annorlunda sätt 🙂 Fina bilder och de där lamporna i träden ger verkligen det där lilla extra!

 6. Jag gillar verkligen dina bilder! Du är riktigt duktig, men det ska ju proffs vara! 😉 En härlig triss!
  Svar: Bilderna är tagna i Laem Mae Phim. En liten by inte så långt från Ban Phe.. om det säger dig något. Massor av restauranger brann där förra nyårsafton och den översta bilden är tagen ut mot havet just där restaurangerna fanns!

 7. Gillar verkligen dina bilder! Både dessa o i inlägget ovanför. Håller med om att det blir fint med det där softa romantiska rosa. Vad använder du för redigeringsprogram?

 8. Vilka otroliga ögon hon har! Och vilka vackra hus bakom! Det blev en fin triss som visar hur mysig vintern också kan vara!

 9. Klickade med stor förväntan hur du skulle lösa detta uppdrag 😉 Jag tycker det vart jättesnyggt! Djupet och helheten! Läckert hela kittet inklusive modellen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *