Filur


ordlos_figur

Ordlös Lördag


16 svar till “Filur”

 1. Nu äntligen kunde jag komma in hos dig. Har velat ge så många kommentarer men McAfee vägrar släppa in mig. Kommer stora varningsskyltar o sen går laptopen ur uppkopplingen? Det står att din länk är skadad. Nu lyckades jag snirkla mig förbi och kom igen trots varning.

  Kommenterar allt på en gång, dina monokroma bild var suverän och alla de andra också.

  Så att du vet att jag verkligen försöker komma in varje gång du lagt in ett inlägg.

  Ha en fin helg Anneli!

 2. En helt underbar bild på en söt och mycket klok figur.
  Jisses vad jag önskar att jag hade min vovve. Tänker på det varje dag och tiden bara går. Du har dina underbara katter som jag vet betyder så otroligt mycket för dig. Djur kan bli fantastiska vänner i livet och jag saknar det så.
  Ha en skön fortsatt helg Anneli !

 3. En sån fin hundbild! Snacka om koncentrerad. Är det din? På min stationära kommer jag in men inte på min lap, då stänger internet av sig bara. Har McAfee igen hade inga problem innan. Vet inte riktigt hur man löser upp en sån knut. Men det funkar ju här tack o lov om jag går förbi.
  Bara så vet o inte tror att jag struntar i dina teman.

  Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *