Fullständigt urblåst

…känner jag mig just nu! Så trött så jag knappt håller ihop. Har varit hos naprapat för jag har sjukt ont i ryggen och idag bestämde vi att hon skulle ta i och köra på för att se om det hjälper bättre. Vi räknar stenhårt med att jag kommer bli sämre dagarna som kommer men det ska bara vara tillfälligt! Men ikväll….just nu…känner jag mig som detta blad! Fullständigt blasé! Tror jag ska gå och lägga mig och sova bort kvällen! Fryser gör jag också! Fast det förstås…jag är inte lika färgglad som detta vackra löv! 😉 Hoppas ni har en måndagskväll!

bladet_lovet

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anettesbokboble - Huff, så leitt at du ikke føler deg bra! Håper du blir fort frisk igjen. Vakre bilder tar du i alle fall :)februari 24, 2014 – 11:50 e m

Marie - Dette er ein av dei aller vakraste bloggane eg har besøkt!

God betring med ryggen din :)februari 25, 2014 – 12:26 f m

Scaniatjejen - Din stackare! Vet hur det känns. Hoppas att behandlingen hjälper på lång siktk i alla fall! Krya på dig!februari 25, 2014 – 8:43 f m

Madde - Hoppas det hjälpte och att du mår bättre nu.
Jätte vacker bild:)februari 25, 2014 – 7:46 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*