Ödmjuke Herr Nyckelpiga

blommig_fredag_nyckelpiga

Blommig Fredag

Andra veckan jag är med i Blommig Fredag-utmaningen. Jag gillar fotoutmaningar som ger nya uppdrag varje vecka så detta är roligt! Men jag måste erkänna att jag inte har hittat några som helst regler om vad som gäller i denna fotoutmaning så jag har gissat att man ska visa något blommande i varje utmaning och det gillar jag. Jag har försökt fråga i bloggen som har utmaningen två gånger men inte fått något svar så om det är så att jag har uppfattat det fel får ni gärna rätta mig! Annars kör jag på som jag tror det är!:)Så för att förtydliga så är detta en blombild…bara att blommorna är liitegrann ut ur fokus! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anette, Mitt hörn av världen - Hej, vilken härlig bild! Nyckelpigor gör en glad. Jo, du har fattat rätt, något ”blommigt” eller ”trädgårdigt” brukar det ju vara som gäller. Tror jag i alla fall, jag har bara hängt på – precis dom du…..Ha en fin helg:) Anettemars 7, 2014 – 7:57 f m

Lotta - Hej, vilken fantastisk bild – verkligen ödmjuk! och visst handlar Blommig fredag om våra trädgårdar och all glädje som odlingen ger oss.
Ha en skön vårhelg.
Kram Lottamars 7, 2014 – 8:17 f m

Ninni - Underbar bild…tackar ödmjukast för den….=)

Ha en skön helg…!!!
Kram Ninnimars 7, 2014 – 8:21 f m

Carina - Ja den där lille färgglade krabaten som hjälper till med att bekämpa ohyra kan gott förtjäna en stor portion ödmjukhet. Tänk vad vist naturen fixat till det. Bra tolkning tänker jag!

Ha en härlig helg! Carinamars 7, 2014 – 10:01 f m

Leena - Än en gång får jag konstatera att du är mästerlig som fotograf! Så mjukt men med perfekt skärpa på det som du vill framhäva.
Ha en skön helg!mars 7, 2014 – 10:36 f m

trädgårdsdrömmen - Vacker bild! Jag tror att inläggen bör ha koppling till trädgård/natur på något sätt…kollar du mitt bidrag så har jag inte en blomma så långt ögat kan se.
Ha det gott!/Annamars 7, 2014 – 11:44 f m

Meta - När jag ser din bild så känner jag mig ödmjuk inför vad allt i naturen har att erbjuda.En så fin bild.
ett litet svar å din fråga, man skriver och visar bilder om något som talar för ordet som Helena ger oss.Går du in lite här och var så förstår du säkert.
Ha en fin fredag
kram Metamars 7, 2014 – 12:48 e m

Gärdsmygen - Det var en söt krabat som är ute på äventyr minsann! En utmaning jag inte provat på.mars 7, 2014 – 3:38 e m

Martas rike - Det är det som är så härligt med Blommig fredag att vi tolkar temat olika utifrån våra intressen och personligheter. Du kommer att bli en uppskattad deltagare, kan jag lova. Vilken Bild! Vilken bild!mars 7, 2014 – 7:11 e m

Den Lykkelige Hagen - Så utrolig stilig bilde!mars 7, 2014 – 7:56 e m

Charlotta - Det bara ropar ”blommigt” tycker jag; färg, form och känsla i en fantastisk bild.mars 7, 2014 – 8:58 e m

Veronica - Det går bra att göra som man vill är jag övertygad om. Man skriver om ämnet eller vinklar sina bilder så det passar ämnet varje vecka!

Fin bild förresten 😉

//Veronicamars 8, 2014 – 9:06 e m

Villroses hage - Herlig foto :-)mars 8, 2014 – 10:10 e m

Eva, Tinibelli - Måste bara lämna en kommentar här också och säga att det var bland det raraste bilder jag sett på länge! Vilken härlig bild, i underbara färger… Drömlik!
Kram Eva, Tinibellimars 9, 2014 – 9:03 f m

Livet på solsidan - Sån tur att du kommenterade hos mig så jag hittade hit. Vilken fin blogg du har. Ljuvliga bilder!

Hit kommer jag fler gånger, var så säker. Herr Nyckelpiga ser ut att vara en riktigt stabil krabat. Läcker!

Ha en fin vecka!
Tamaramars 10, 2014 – 8:41 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*