Jag bråkar…och hoppas på våren!!

Jag vet att fotoutmaningen heter fototriss och det innebär tre bilder. Varken mer eller mindre! Men ni som besökte mig förra veckan kanske kommer ihåg hur duktig jag var när vi skulle visa djuriskt och jag endast visade tre av mina fyra katter! Flera uppmanade mig att visa den fjärde och lovade att ni inte skulle bli upprörda om jag fuskade men jag var ståndaktig och lät den fjärde kissen komma med på en annan fotoutmaning i veckan!

Denna gång har jag bråkat! Ber om ursäkt fast på ett sätt är det ändå helt rätt! Jag har gjort tre trissar! :O Jag har varit i solskenet och äntligen fått fotografera vårblommor för första gången i år och det är så ljuvligt och det ger mig hopp inför våren och alla andra blommor som kommer komma så nu vill jag dela det med er och då räckte helt enkelt inte en triss till! Så…värdera dem som nio bilder i tre kollage eller som tre helhetsbilder. Eller välj ut den triss ni gillar bäst och bestäm att det är den som gäller! Jag kunde ärligt talat inte välja själv så det är ytterligare en av anledningarna till mitt bråk! Jag hoppas ni kan förlåta mig och jag lovar att skärpa mig till nästa vecka!:)

fototriss_krokus_hopp1fototriss_krokus_hoppfototriss_hopp

 FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke - Finner bara två ord: Sagolikt vackert!mars 9, 2014 – 2:10 f m

Sivinden - Fantastiske trisser i lys og farger!mars 9, 2014 – 7:17 f m

Eva Trillian - Triss i trissar så vackra att det känns i själen :) Vackert bråkat!mars 9, 2014 – 7:53 f m

Pysselfarmor - Tack för att du är olydig denna vecka! 😉
Sååååååååååå vackert – en hoppfull ljus vårtriss!mars 9, 2014 – 8:36 f m

Sami - Hej
Väldigt fin triss med mycket fina färger. Gillart!mars 9, 2014 – 8:41 f m

Tantkalle - Hahaha, vilket härligt utbrott av olydnad ;o) Ljuvliga bilder och jag är glad att få se dem alla. Tre trissar i en, snyggt jobbat =)mars 9, 2014 – 8:47 f m

Frida - FotograFia - Så otroligt fint! Får jag fråga vad du fotar med för objektiv? Bakgrunden blir så himla cool. :)mars 9, 2014 – 8:47 f m

Eva, Tinibelli - Vilka ljuvliga vårfina bilder… Förstår att du hade kul och att det var svårt att välja. Hur som helst, tre underbara collage!
/Evamars 9, 2014 – 8:59 f m

Steffe och Ingrid - Vackra och fint softade bilder på krokusar och snödroppe!mars 9, 2014 – 9:47 f m

kiki freese - Intressant redigerat och sagolikt vackert som Åke skriver.
Jag gillar krokusen med gulbakgrund bäst, så mittentrissen är den jag kollar in.
/Kikimars 9, 2014 – 10:02 f m

Jenny - Du är förlåten. :) Och jag väljer mittenserien, underbara bilder! Riktigt så långt har inte våren kommit här än så det var härligt att se.

PS. Jag hade inte katten på balkongen, vi bodde på bottenvåningen där tujan stod så det var ju inte alls meningen att han skulle vara på nån balkong överhuvudtaget. Nu bor vi dock på tredje våningen, med en inglasad balkong, och kissen får klättra på andra ställen. :) Dock visste jag inte (förutom sunda förnuftet då) att det var lag på inhägnad (har alltid bott på markplan) så det var en ny kunskap! :)mars 9, 2014 – 10:09 f m

Jenny - Ps igen. Det ligger nu en länk till dig i inlägget. :)mars 9, 2014 – 10:14 f m

Charlotta - Hihi, så gjorde jag också en gång med en triss och det var bara en enda som kommenterade att så skulle man inte göra… Det struntade jag högaktningsfullt i. 😉 Ibland ÄR det omöjligt att bestämma sig.
Dina bilder är så konstnärliga och vackra. Jag gillar krokus och snödroppar tillsammans så det blir min favorittriss i din triss av trissar.
Ha en fin vår-söndag!mars 9, 2014 – 10:20 f m

Gunvor - Så underbara bilder!Vackert, vackert o vackert!Som den finaste målning är dina motiv!mars 9, 2014 – 10:40 f m

Kari - Jag forstår at det er svårt att välga. Jeg kunne tenkt meg alla bilderna- satt sammen på ett tyg. Så kunne jag sydd meg en kjol som jag kunde satt på mej och gått ut og mött våren med. Har användt fotoshop?mars 9, 2014 – 10:47 f m

Gärdsmygen - Mycket vackra bilder med väldigt mycket hopp i!!mars 9, 2014 – 11:14 f m

ormbunke - Ljuvliga!!!!mars 9, 2014 – 11:34 f m

Kerstin - Å så vackert. Dina bilder ger hopp om en vår!mars 9, 2014 – 11:54 f m

Gunilla - Underbart vackra bilder på vårfina motiv! :)mars 9, 2014 – 12:09 e m

KajsaLisa - Hur bär du dig åt egentligen, har du akvarellfilter :)
Jättefint blev det i alla fall. Känns som tavlor.mars 9, 2014 – 12:37 e m

Bitten - Åh, du har också fotat snöklocka, eller klosterlija, ser jag. Hade faktiskt aldrig sett sådana förut, men de är ju väldigt vackra.mars 9, 2014 – 12:46 e m

Violen på Brandholmen - Instämmer med Åke, sagolikt vacker triss!
Trevlig helg!mars 9, 2014 – 1:11 e m

lilalili - Blir helt tagen av dina vackra bilder….finner inte ord :)
Hopp om en fortsatt skön söndag skickar jag till dig!mars 9, 2014 – 1:38 e m

Meta - Otroligt vackra bilder, ser ut som målade tavlor. Mycket bra gjort
Ha en fin dag
Metamars 9, 2014 – 3:33 e m

Anna ....tassar in.. - Rena rama konstverken..urläckert.mars 9, 2014 – 5:11 e m

Tomtan - VACKERT OCH VÅRIGT!mars 9, 2014 – 6:09 e m

Anita A - Både fotot och bearbetningen är i en klass för sig, gillar alla bilderna!mars 9, 2014 – 7:52 e m

Mias Mix - Förstår att du inte kunde välja, det kan inte jag heller! Lika fina allihopa!!!mars 9, 2014 – 9:46 e m

Borgmästaren - Älskar snödroppar. Det är något magiskt över deras porslinslika yta och det faktum att de kommer så tidigt. Dina bilder fångar just det där magiska!mars 9, 2014 – 10:01 e m

Linnéa - Underbart vackert redigerat. Blir nästan lite tårögd. Så fint blev det. Den gråa filten är nog på väg ner till källaren nu.
Har plåtat krokus här måste öva på att göra något så där fint med dem.mars 9, 2014 – 10:44 e m

Oliver - Du gjorde nog rätt som tripplade trissen! Makalöst vackra färger som verkligen inger hopp om en vår!mars 10, 2014 – 3:28 e m

Freja - Åhh, så vackert! Härligt hoppfullt trissat!mars 10, 2014 – 7:58 e m

Lajsas Fotografi - Helt underbara bilder med sprakande färger! =) Snyggt! =)mars 11, 2014 – 9:36 f m

Photo Attraction - Magical bokeh and colors. How on earth do you do it ?mars 12, 2014 – 1:16 e m

Edyta - Så vackra bilder <3mars 24, 2014 – 7:56 e m

P i X E L I E - Erica Pettersson - Wow! Vilka färger! De riktigt lyser VÅR 😀mars 28, 2014 – 9:47 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*