Vackra Lisa Nilsson


Ikväll har jag varit på konsert med fantastiska Lisa Nilsson! WOW vilken kvinna, vilken sångerska, vilken röst! Magisk! Flera bilder kommer i ett senare inlägg så håll utkik om du är intresserad! 🙂

Ni som vill se en riktigt bra konsert tycker jag ska passa på nu!

Dessa datum finns kvar i Sverige:
Sön 16/3 Örebro, Conventum 19.00
Tor 20/3 Göteborgs konserthus 19.00
Fre 21/3 Färs & frosta, Lund 19.00
Lör 22/3 Spira, Jönköping 19.00
Sön 01/4 Konserthuset, Gävle 19.30
Tis 03/4 Cirkus, Stockholm 19.00

Jag kommer göra en lite längre recension av konserten och bjuda på mitt tyckande och självklart fler bilder (hade gärna gjort det nu men fototrissen är bara tre bilder så jag får bita i det blå äpplet och avvakta en stund… 😉 )

Och för er som inte helt tycker att detta är en självklar tolkning så sitter jag precis nedanför henne och fotograferar uppåt…hur grodigt som helst!! 😉

FOTOTRISS


24 svar till “Vackra Lisa Nilsson”

 1. Fin bildserie på en duktig artist! Det vara väl bara musiken som saknades i din triss, känslan av upplevelsen lyckades du förmedla bra!

 2. Hej
  Jag var igår kväll och fotade konsert med 🙂 det är kul!
  Du har lyckas med fina bilder på Lisa som för övrigt är en väldigt duktig och erfaren artist. Nästa månad ska jag iväg och fotografera Sarah Dawn Finer, ska bli kul! 🙂 Fin triss!

 3. WOW vilka läckra grodbilder! Du satt nästan uppe på scenen,va?
  Jag gillar Lisa Nilsson och jag förstår att du hade en fin kväll som groda! 🙂

 4. Lisa, är en härlig kvinna, med röst och karisma
  Hoppas du njöt mycket.

  Ha en fin söndag.
  Här skiner solen

  // Lissen

  Ps Ja jag vet, om grodperspektivet, jobbar helg och tog bilderna i torsdags Ds

 5. Är det någon av alla fototrissare som vet hur svårt det är att få bra konsertbilder, så är det jag. Tycker du lyckades jättebra med Lisa Nilsson. Högsta betyg.
  Kul att du blev insläppt med kameran.

 6. Underbara Lisa Nilsson! Åhh va jag tycker om henne! Dina bilder är superfina på henne. Och grodperspektiv var det också.

 7. Många lyckliga grodor den här helgen, så mycket roligt de får vara med om 🙂 Oh, tredje bilden, man hör nästan musiken!

 8. Så fina foton du fångat på Lisa Nilsson och perfekt till temat. Jag fäste mig vid hennes klänning. Tänk att det mönstret kommer igen. Jag hade en långklänning en gång för X antal år sedan.

 9. Verkligen fina bilder! För en amatör som jag känns det som om det vore ett svårt uppdrag att få till såna bilder under de förutsättningar som lär råda under en konsert. Men så är du proffs också!=)

 10. Sv: Hahaha, bråkig och bråkig, jag var med i tre olika utmaningar, då måste jag ju kunna ha fler bilder med 😉 Jag är för lat för att orka göra tre inlägg av dem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *