Blåaste blå

Min älskade Tufsen som förtjänar all glans i solen! Hon är mitt hjärta, min själ och min stora lycka! Tyvärr har hon ont och jag vet inte hur jag ska göra. Jag oroar mig mycket för henne! Och bara jag skriver detta kommer tårarna. Hon betyder allt för mig! Jag ska inte gå in på detta alltför djupt här men vill visa upp henne och hennes fantastiska ögon som är så oskyldigt blå! Vänligare ansikte är svårt att hitta…och så är hon bedårande söt också! <3

tufsen_ogon_blue_1tufsen_ogon_bluetufsen_ogon_blue_2

Jag har fått kommentarer om att ni saknat mina katter i de senaste fotoutmaningarna så nu får ni min ässkade Tufsen! För ett tema som är ögon går inte att ha någon annan än just hon!  :O)

Måndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Gärdsmygen - Hon är så underbart vacker! Ledsen att höra att hon har ont. Det är svårt när djur blir dåliga. Vi har svåra och ansvarsfulla beslut att ta då. Kram!mars 24, 2014 – 6:43 f m

Adine - Finaste Tufsen! <3mars 24, 2014 – 10:22 f m

Lajsas Fotografi - Wow! Vad fint du fått till de blå ögonen! Snyggt!

Sv: Tack så mycket! =) Nej han fotar inte men han tycker det är kul och vi brukar åka ut tillsammans när jag vill fota =) Så det är ju skönt att han inte är tvärtom =)

Ha en trevlig vecka! =)mars 24, 2014 – 4:09 e m

Anitas Malta - Underbara bilder på din älskade Tufsen med sina fantastiska ögon. Inte svårt att förstå att hon betyder mycket för dig. Hoppas innerligt att det onda är tillfälligt. Sköt om dig Anneli !mars 24, 2014 – 8:25 e m

Freja - Vilka fantastiska ögon. Det är tungt när ett älskat djur har ont, det är svårt att veta vad som kan göras och varför de har ont. Jag är glad för varje dag som mina katter mår bra, både burman och abyn har haft perioder med svåra sjukdomar där utgången varit oviss. Jag skickar helande tankar till Tufsen!mars 24, 2014 – 9:16 e m

AKP Photography - Åååh nydeligste 😀mars 24, 2014 – 9:29 e m

Mary - These eyes are fascinating! What a beauty!mars 25, 2014 – 12:37 f m

Meta - Att en katt kan ha så vackert blå ögon.
Ha en fin dag
Kram Metamars 25, 2014 – 10:26 f m

Villroses hage - Fantastiske øyne på Tufsen :-)
Håper virkelig det går an å bote på det som er vondt for pusen!mars 25, 2014 – 4:05 e m

Hanne - Nydelig pus med de vakreste øynene<3
Det er trist når dyrene ikke har det godt, jeg har to kattefrøkner jeg også og vet hvor glad man blir i de. Varme tanker til deg og pus.mars 27, 2014 – 10:46 e m

Ezter - Oj, så blå ögon!mars 28, 2014 – 12:41 e m

P i X E L I E - Erica Pettersson - Wow! Vilken härlig ögonfärg! Sötnos!mars 28, 2014 – 9:20 e m

Ullis - Det är verkligen en helt underbar katt! Så vacker!april 4, 2014 – 8:21 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*