Jag gillar….

…blommor! Japp, det gör jag! Jag har i och för sig aldrig varit något större fan av Julrosor. Har aldrig lyckats få en fin bild på dem och då tröttnar jag! 😉 Men denna är jag faktiskt riktigt nöjd med. Och jag tror mig ha ett par till på datorn som jag är nöjd med så nu gillar jag blomman!

torsdagstema_julros

Tussilago däremot, har jag alltid gillat massor. Dels för att de är gula, dels för att de är de första vårblommorna som jag letade efter när jag var liten för att visa att våren hade kommit! De är så söta de små tussarna. Och så har de så sött namn! Tussilago! Däremot gillar jag inte namnet Hästsko och jag gillar absolut inte deras blad! De är gigantiska och blir lätt en djungel där det växer mycket Tussisar!

torsdagstema_tussilago

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Nett - Så vackert, känner våren i dina bilder :)mars 27, 2014 – 6:53 f m

kiki freese - Håller med om namnet Tussilago, det är verkligen ett fint ord. Blomman gillar jag också, faktiskt båda dina bilder är super fina. I like.
/Kikimars 27, 2014 – 7:46 f m

Lotta - Ja, du kan verkligen vara nöjd med dina vackra bilder. Själv har jag bara en ”ful limegrön” julros som inte alls gör sig på bild!
Ha en fin dag!mars 27, 2014 – 8:19 f m

Lottisen - Blommor gillar jag med! Vackra bilder tussilagon är helt underbar!mars 27, 2014 – 12:36 e m

Anemonen - Jovisst var det här vackert och romantiskt. Själv har jag genom kameran upptäckt att det finns många gula blommor i floran. Julrosen har alltid varit en favorit för mig. Ja alla slags anemoner.mars 27, 2014 – 2:35 e m

Hanna - Lika tjusigt som vanligt när du fotar blommor, du är verkligen begåvad med talangen att ta fram det mest intressanta i en blomma. Jag gillar både julrosor och tussisar, varje blomma betyder mycket för sin årstid. Ha det gott!mars 27, 2014 – 4:34 e m

Marja - Julrosen är så vacker! :)mars 27, 2014 – 6:20 e m

Freja - Jag gillar dina blommor, och visst är det något speciellt med tussilagon!mars 27, 2014 – 7:57 e m

Lajsas Fotografi - Helt underbara bilder! Jag gillar verkligen ditt stuk! =)mars 27, 2014 – 10:35 e m

Fröken Christina - Julrosen är verkligen vacker. Tussilago är alltid trevlig att se. I år har den blommat riktigt länge här hos mig. Kanske för att det är lite svalare men ändå varmt.mars 28, 2014 – 1:48 f m

Scaniatjejen - Så vackra bilder! Håller med om att julrosor är kinkiga att få bra bilder på men du har verkligen lyckats! Och tussilago är ju bara helt underbara.=)mars 28, 2014 – 9:18 f m

P i X E L I E - Erica Pettersson - Underbara vårbilder!
Du är så duktig på macrofotografering!
Jag håller även med angående Tussilago. Jag har alltid tyckt speciellt mycket om det namnet, då jag tycker det låter så gulligt. Och de är verkligen ett tecken på vår (trots att jag såg mina första Tussilagos för typ två år sedan).mars 28, 2014 – 9:17 e m

Mary - So beautiful! A lovely soft texture!april 1, 2014 – 8:08 f m

Caroline - Vilka fina blombilder!april 2, 2014 – 3:18 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*