Måttfullhet


Oj så svårt att tolkat med en eller flera bilder…..särskilt i blommornas värld. Jag vet inte om man kan kalla någon blomma för måttfull? Alla blommor enastående och fantastiska på sitt sätt! Denna Krokus får ändå stå för min tolkning denna gång. Den får vara ensam i bilden  (eller ja, nästan i alla fall) och dessutom bara en bild i inlägget…det är måttfullhet i praktisk form det! 😉 Men i övrigt är det nästan överflödigt slöseri med ljus och färger…precis som det ska vara!

blommig_fredag_krokus

Blommig Fredag


7 svar till “Måttfullhet”

  1. Den kanske är måttfull, krokusen… Och vansinnigt vacker på bild!
    Och du är såå välkommen att botanisera i min icke måttfulla trädgård 😉

    Ha en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *