Hipp Hurra för mina kattungar


Idag är ingen vanlig dag….idag är Pinocchios och Jezzibels födelsedag! De blir hela tre år denna dag! Det är helt otroligt vad tiden går snabbt! Här kommer några bilder tagna tagen till ära för att alltid minnas deras treårsdag! 🙂

Dagen ska firas med extra goda saker och paket så klart! 🙂

pinocchio_bellebus1bellebus2pinocchio2

 Kattfotograf – Djurfotograf – Linköping – Helig Birma – Östergötland – porträttfotograf

, , ,

8 svar till “Hipp Hurra för mina kattungar”

  1. Gullungarna! Fantastiskt snälla måste de vara också som poserar på detta vis, tror inte det är många katter som skulle fixa en sån här fotografering. De kanske är fotointresserade precis som matte?;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *