Jenny & Adine

Häromdagen var jag ute med min ässkade Tufsen på promenad och kom förbi den ursnygga graffittiväggen och tänkte att här vill jag fota modell! Så, efter mycket eftertanke och faktiskt ren impuls hörde jag av mig till Adine, som ofta hjälper mig vid fotosessioner, och frågade om hon hade tid och det hade hon! Och hon hade dessutom en kompis som också hade tid och lust så på det sättet träffade jag Jenny och Adine vid den coola graffittiväggen och tog några bilder! Här kommer de första från den dagen!

Jag ÄLSKAR färgerna i denna vägg!! Och i dessa bilder!:)
Ett extra stort tack till de konstnärer som målat denna vägg! Mycket imponerande!

jenny_adine_portrattfotografering_1

Porträttfotograf – Modellfotografering – graffitti – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Marit Johansson - Fina porträtt, en vägg helt i din stil :) den gör sig mycket fin som fotobakgrund!april 5, 2014 – 8:57 f m

Lissen - Superfina bilder på dina modeller, med fint ljus.
Häftigt med graffitin i bakgrund.

Ha det så bra. // Lissenapril 6, 2014 – 10:38 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*