Mera väggkonst!


Jag vet att det är många därute av er som fotograferar men hur många av er har era bilder på väggarna? Hur många har bilderna någon annanstans än i datorn? Det är så lätt med den digitaliserade tekniken att fotografera, att skapa, och det är så lätt att spara bilder på diverse hårddiskar, skivor, USB eller allt vad som finns! Men att ha bilderna i handen är en särskild känsla och den kan ingen ta ifrån en! Att kunna hålla sina bilder i handen och bläddra bland dem! Och det är så otroligt lätt och dessutom mycket hållbarare att ha dem på olika ställen!

Nu finns det så många olika sätt att få sina bilder på. Det finns vanligt fotopapper, fine artpapper, aluminiumtavlor, och så klart min favorit: Canvasen! Canvasen passar de flesta bilder och det blir så snyggt! Lätt att hänga dessutom. Och så klart finns fotoböcker av alla de slag!

Jag erkänner! Jag är dålig på detta också! Visst, jag har en handfull med böcker och jag har ett rum fullt med porträttbilder på väggarna för inspiration. Men som konst, har jag inte satt upp något förrän nyssligen. Här på bild ser ni tre av mina bilder som sitter på min sovrumsvägg. Detta har blivit min favoritvägg i lägenheten. Jag älskar dessa bilder. Tycker de harmoniserar så fint ihop. Både med varandra och den rosa väggen! Jag älskar ramarna (som ärligt talat är skitramar) men de ramar så fint in mina bilder! Jag blir glad och oerhört stolt över mina bilder på väggen!

Självklart finns mina bilder att köpa om ni är intresserade! Om ni känner att ni inte har något eget, eller om ni vill ha något extra exklusivt, så är jag säker på att ni inte kommer ångra er om ni beställer en tavla härifrån. I princip alla bilder jag har här går att få i vilket format och material som önskas!

Så fram för mera bilder på väggarna. Stora, härliga, färggranna, udda bilder som ger glädje och lycka!

tisdagstema_sovrummet

Tisdagstema

,

14 svar till “Mera väggkonst!”

 1. Ett antal fotoböcker som du och på väggarna har jag just nu bara monocroma i canvas. Byter säkert snart. Annars har jag en liten permanent utställning hos frissan. Tillsammans med fotogruppen hänger jag också med fyra bilder på sjukhemmet som byts två ggr om året. Mycket uppskattat av både boende, personal och besökande.
  En klar fördel att ha egen skrivare men många utskrifter blir det som aldrig kommer upp på väggen.

 2. Bra idé att göra tavlor av bilder man tycker om! Det ligger ju tusentals bilder i datorn, egentligen till ingen nytta alls. Det är naturligtvis kul att titta på dem ibland och återuppleva en resa eller speciell händelse!
  Dina tavlor gör sig fint mot väggen i ditt sovrum! Riktigt snyggt!
  Ha en bra dag!

 3. Alltid kommer det sarte , fine og koselige bilder fra deg! Så vakkert dette var! -Margit-

 4. Fina ,fina kort 🙂 men jag blev också väldigt förälskad i ramarna..för är det fel ram så förstör det ju hela bilden .Får man vara ofin att fråga var ramarna kommer ifrån?många kramar Marie

 5. Smart att ha ramarna löst på en hylla. Då kan man väldigt lätt ändra ordning på bilderna eller byta motiv i ramarna.
  Vet inte om jag skulle ha så mycket egna bilder på väggarna. Men så har vi en hel del litografiska konstblad på väggarna istället, fast en eller två egna foton skulle jag kunna tänka mig. Få se om de kommer upp?
  Rosen i flaskan är den jag gillar mest av dina tre.

 6. Vackert med rosa väggen! Jag har också hyllor på väggen för att lätt kunna variera tavlor. Däremot är jag dålig på att framkalla foton, både till tavlor och fotoböcker.

 7. Några fotoböcker har jag sått till och just nu fotar jag katterna mycket för att få till bilder som passar på vår fotovägg. Men mitt stor bekymmer är alla hundratals foton från 1994 till 2007, då jag fortfarande fotade analogt. De ligger i en stor flyttkartong…

 8. Så fina bilder! Ja, att kunna se sina bilder på annat sätt än i datorn är alltid en annan upplevelse. Jag har gjort en del fotoböcker, de är roliga att bläddra i. Och så är det ju lättare att kunna visa vänner och bekanta bilderna om de finns där, eller inramade på väggen, än i datorn!

 9. Bra inspiration. Det känns som om det skulle vara roligt och kreativt att prova både fotobok och foto för vägg.
  Roligt att höra att du är glad och stolt över dina sovrumstavlor. En bra känsla och de är verkligen mycket fina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *