Abiturientbalen 2014

Lördagen den 24 maj var dagen för den första abiturientbalen här i Linköping. Det är en stor händelse i denna stad och många är det som ska dansa. Denna lördag var det Eleonores tur men först träffades vi i trädgårdsföreningen för att föreviga henne i hennes ljuvliga balklänning som var nästan lika vacker som Eleonore själv! Här kommer några smakprov från vår fotosession!ellinor_linkopings_abiturentbal_ellinor_linkopings_abiturentbal_1

Både balen och studenten är två händelser som är stora och livsutformande. Det är något ni kommer minnas för alltid. Då kan det vara roligt att ha extra fina bilder från denna tid för att lättare kunna spara minnena! Är det någon som inte bokat in balfotografering eller studentfotografering än och känner att ni också vill ha fina bilder är ni varmt välkomna att höra av er! Mäjla på anneli (@)alafoto.se eller skicka meddelande härifrån.

Balfotografering – Studentporträtt – Abiturientbalen – Linköping – #bal2014 – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Madde - Vilka vackra bilder, så sagoliktmaj 30, 2014 – 10:15 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*