Lycklig

Jag är överlycklig när jag får äran att fotografera en sån vacker tjej som Eleonore! Och när det är på hennes baldag i sån fantastisk miljö gör det mig ännu lyckligare! Vi tog balporträtten på förmiddagen innan hela hennes äventyr skulle börja. I Linköping är balen en jättestor sak med wienervals, champagnedejt i parken, rännstensgång och dans på torget avslutat med middag tillsammans och dans hela natten! Vilken lycka att få vara med om det!

eleonore_abiturientbal_linkoping_1

Tisdagstema

Studentporträtt – Balporträtt – Abiturientbal – #bal2014 – Linköping

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva Trillian - Och hon var nog lycklig över att få bli fotat av en sådan bra fotograf :)juni 3, 2014 – 5:24 f m

Anettesbokboble - Eventyrlig :)juni 3, 2014 – 6:49 f m

Violen på Brandholmen - Dubbel lycka! Du är lycklig över din vackra bild och Eleonore över att den stora baldagen äntligen har kommit!
Jag får tillstå att jag blev överraskad, hade väntat mig din älskade Tufsen!
Ha en bra dag!juni 3, 2014 – 8:05 f m

Marit Johansson - Jag är helt övertygad om att Elenore är överlycklig att ha dina fina bilder som minne också!juni 3, 2014 – 10:43 f m

Erik Semlan - Kan förstå att du blev lycklig över dina fina bilder på Eleonore. Fotot är ju som en ljuv dröm. :-)
Vilken flott ung dam och snygg klänning.juni 3, 2014 – 12:01 e m

Mias Mix - Förstår att både du o hon är lyckliga vid ett sådant tillfälle! Mina barn har också varit på bal och jag är lite kluven i mina åsikter. De var så fina och hade en av sina lyckligaste dagar. MEN flera i klassen hade inte råd med alla kläder, smycken, håruppsättningar etc och valde att stanna hemma. Vissa hade ingen dejt och ville inte gå pga av det. Så samtidigt som jag gladdes åt mina egna barn så tyckte jag hela systemet var totalt fel.juni 3, 2014 – 12:57 e m

Lottisen - Vilken vacker bild, som en tavla!juni 3, 2014 – 1:18 e m

Pumita - Skimrande vackert, lyckan utstrålar lång väg!juni 3, 2014 – 2:23 e m

Stare Ström - Vilken lycka att få dela ungdomarnas glädje!juni 3, 2014 – 3:05 e m

Marja - Vilken lycka att få klä sig så där fin och gå på bal… och vilken lycka att få föreviga den lyckan. :) Finfint foto! :)juni 3, 2014 – 5:20 e m

Freja - Hon ser ut som hon kommer från en annan tidsålder, en fin dam som spatserar i sin park! Fast visst hade jag förväntat mig kattbilder, själv var jag tvungen att få in en av katterna i alla fall…juni 3, 2014 – 5:47 e m

paula i pörtet - Kan väl tänka mig att dagen var en av de lyckligaste i den vackra flickans liv, och hon blev säkert ännu lyckligare över det fina fotot”juni 3, 2014 – 7:51 e m

Anemonen - Här är det dubbel lycka. Du för att du fick så vackra bilder och är en duktig fotograf och kvinnan för de fina bilderna att minnas ..juni 3, 2014 – 8:37 e m

Beppan - Studentbalen glömmer man nog aldrig….
Särskilt inte hon som fick lyckan att
bli förevigad av dig!juni 3, 2014 – 8:46 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*