De står hit…de står dit

….de går runt en liten bit….morrhåren alltså! Morrhåren är som ett yrväder runt kissen! Ljuvligt! Det är nästan så man blir lite vimmelkantig i mössan när man tittar på sötnosen!:)Och visst vill man bara pussa på nosen! <3

morrhar

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Violen på Brandholmen - Kan tänka mig att morrhåren vispar runt när kissen är i full aktion! Den söta nosen har säkert fått många pussar redan! Så här kommer en till! Puss!juni 11, 2014 – 2:15 e m

Anitas Malta - Fyndig tolkning Anneli !!
..och som alltid en fantastiskt fin bild. Lite vimmelkantig blir jag nog när om tittar på den söta missen och alla morrhår 😉juni 11, 2014 – 2:35 e m

Karin - Ja, dessa söta fyrfotingar och deras nyfikna uttryck. =)Man kan bli vimmelkantig av kärlek till dessa sötisar också! =)juni 11, 2014 – 2:56 e m

Erik Semlan - Du verkar helt klart ha vissa objekt som du gärna fotograferar och katter är verkligen en favorit hos dig. :-)
Du tar snygga foton på modeller också.
Undrar lite bara, har du testat att stoppa in någon pryl eller så som förmedlar lite av vem dina modeller är eller vilket intresse de har.
Förstår du hur jag menar. Det är i alla fall något som jag brukar fundera över. Så sällan som jag får en ”modell” framför kameran, men skulle vara klart intressant om det gick att förmedla lite av insidan i bilden så att säga.
Kissen är gudomligt söt. Förstår verkligen varför katter hade en så hög status i antika Egypten. :-)juni 11, 2014 – 3:33 e m

Marja - Ja, både morrhår och ögonbryn snurrar hit och dit, fast när man tittar närmare är det ett ganska strukturerat snurr. :) Fin bild!juni 11, 2014 – 3:38 e m

Karin - Jo, om jag har förstått det hela rätt så ska man ta avståndet från motivet man fotar x1.6. Då får man ut den slutartid man behöver ha för att få en skarp bild. Så om jag exempelvis zoomar in med min 75-300mm på max, alltså 300 så ska jag gånga det med 1.6. Då får jag en slutartid på 480, eller ja 1/500. Sen får man ställa in bländare och iso. Det är väl främst vid landskapsfoto eller kraftiga inzoomningar som man kanske behöver tänka på det. Jag är rätt darrig så jag kan behöva tänka på det här för att inte få massa onödig rörelseoskärpa. =)juni 11, 2014 – 3:42 e m

Eva Trillian - Bra tolkning :) och en underbart söt kattunge! Den är det svårt att se sig mätt på;)juni 11, 2014 – 5:39 e m

Adine - Himla fin bild på Mio! <3 Han är så lik sin mor :)juni 11, 2014 – 5:46 e m

Arja - Halloj!
Vilken fin tolkning och så vackert foto på katten :)juni 11, 2014 – 7:53 e m

Freja - Åhh, så fint! jag älskar morrhårsbilder, på nått sätt blir morrhåren så mycket tydligare på foton än i verkligheten. Katter ä så uttrycksfulla med ögon, öron och morrhår. Vi som känner katter kan mycket väl se vad de vill och vad det tänker. En aktivt nyfiken katt på din bild, och så gudomligt söt!juni 11, 2014 – 7:56 e m

Gärdsmygen - Oj vilket bra foto! Så fin hon är. Men är hon din? Trodde inte du hade en sådan kisse.juni 11, 2014 – 8:57 e m

Marit Johansson - Vilken helgrymt snygg bild, fasen va duktig du är!juni 11, 2014 – 10:07 e m

Karin - Nä, att räkna matte när man är ute på fotoäventyr är inte min grej heller, framför allt inte gånger-tabellen som jag aldrig lärt mig utantill! =)Men det var en förenklad ”regel” att ha i bakhuvudet när jag är ute och plåtar. Om jag vet vad jag behöver ha för minimum slutartid med ett visst objektiv så har jag större chans att lyckas med den bild jag tar. Jag är bara en glad hobbyfotograf, som alltid har kört ”sikta-och-skjut-metoden”, men vill lära mig mer tanke bakom fotograferingen. Det är lite jobbigt att vara ute och fota ett bröllop exempelvis och inse att bilderna som såg bra ut i kameran är kass hemma på datorn. :)

Jag har hängt på din blogg sen ett tag tillbaka och jag älskar dina bilder. De är så härligt färgstarka och vackra. Jag blir glad av att se på dem. =)juni 11, 2014 – 10:35 e m

Madde - Åh, så söt!!! Vill bara pussa på nosen ju:)juli 1, 2014 – 10:27 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*