Frost

Var på en liten promenad idag och försökte fånga frosten på bild! Det var så otroligt vackert därute…alldeles tyst och bara knastret från mina steg  hördes! Nä..det är ju inte sant för det var en Kråka som skrek hela tiden också..men det var faktiskt rogivande där den cirklade ovanför huvudet på mig och höll vakt!  

Det slog mig att kanske, kanske är detta den årstid som jag älskar mest! Har alltid älskat hösten bäst men jag tror det har ändrat sig för riktigt snöiga dagar eller som idag med ett helt frostigt landskap…det vet i sjutton om något kan slå det! :O)) Trots att bilderna blir mestadels blå! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jessica Lindgren - Ljuvliga landskapsbilder! Frosten är bara för vacker, gillar hur du riktigt fått fram kylan i bilderna=)

Kram kram!december 29, 2008 – 10:23 e m

Ulrica - WOW! Vilka vackra bilder!

Gott nytt år!december 30, 2008 – 9:10 f m

Vicke - det blev jättefina bilderdecember 30, 2008 – 12:31 e m

Ulla - Underbart vackra bilder! Vi hade också vacker rimfrost här igår och det är verkligen fint.
Gott Nytt År!
Kram Ulladecember 30, 2008 – 4:04 e m

Mandiee - Jädar anåda!! Jag får ju ståpäls av dina bilder hjärtat!!

Gott nytt år på dig och jag lovar dig att det här nya året ska bli det absolut bästaste någonsin.

Love!!januari 1, 2009 – 5:28 e m

Knutte - Oh vilka fina, jag gillar känslan i bilderna :)januari 1, 2009 – 8:35 e m

MonicaO - Fantastiskt vackra bilder.
Är ofta här inne och tittar.

Monicajanuari 1, 2009 – 9:41 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*