Synad i sömmarna

Denna vackra blomma har jag synat i sömmarna och upptäckt borst inuti! Visst är det coolt? Jag älskar att hitta märkliga detaljer och det har man verkligen möjlighet till när man macrar! Man får tillåtelse att komma in i en helt annan värld! En magisk värld!:)

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kari - Vist er det kult! Men måten du fotar på er jeg meget imponert over!juni 18, 2014 – 5:06 f m

Violen på Brandholmen - Vilken häftig upptäckt, riktigt coolt! Som alltid, dina bilder är så läckert redigerade!
Ha en bra dag!juni 18, 2014 – 7:17 f m

Ingrid - Jag gillar närbilder på blommor där man kan se skönheten hos den enskilda blomman. Vacker bild!juni 18, 2014 – 7:46 f m

Hanna - Ljuvligt, själv har jag ju inget större intresse av att fota blommor, så det är härligt att kika på dina fina bilder :) Ha en bra dag!juni 18, 2014 – 8:31 f m

Anitas Malta - Måste genast ta fram och damma av mitt fina macro objektiv 😉 Tyker det är jättekul med macro men har ännu inte riktigt hunnit med att lära konsten att få bra bilder. Som dina !!! Tycker de är vackra som konstverk. Verkligen snyggt ! Ha en bra fortsatt onsdag Anneli 😎juni 18, 2014 – 2:48 e m

Freja - Så läckra bilder! Jag blir sporrad att försöka utveckla mitt fotograferande av dina vackra bilder!juni 18, 2014 – 5:13 e m

Arja - Halloj!
Fina macro bilder,Det blir mitt nästa objektiv :O)juni 18, 2014 – 9:15 e m

Madde - Åh, så vackra bilder. Iris är en av mina favoritblommorjuli 1, 2014 – 10:34 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*