Luftburet


Denna vecka är temat i fototrissen ”i luften” och egentligen skulle man kunna ta vilken bild som helst då allt finns i luften! Jag hade en jättebra tolkning men jag hann inte genomföra den så jag fick hitta något annat och då kom denna triss till. Men jag ska försöka göra min första tolkning i morgon och då kanske jag lägger in en trisstolkning till! 🙂  Så om ni ser en trisslänk till från mig betyder det att jag lyckats skapa det jag har för mitt inre ikväll!

fototriss_luft

FOTOTRISS

,

17 svar till “Luftburet”

 1. Fargene, skarpheten og dybden er perfekt- som vanlig. Synes bilder som står litt på sned blir mer spennende de som står rakt opp og ned. Trollslender elsker jeg- og de er ikke lett å fota!

 2. Fina luftiga klara bilder och så där som sommar borde se ut, inte som skyfallet som kom här nyss… Min favorit är sländan, för att de är så fula 😉 Nä, för att jag klantade mig och missade att fota en förra helgen när en satte sig på min fot! och jag bara skrämt skakade bort den istället för att plocka fram kameran som låg i väskan…

 3. Snygga färger du fått till i trissen, blir nästan som en palett. Svensk sommar när den är som bäst 🙂 Ha en fortsatt fin helg!

 4. Snygga foton, du har hittat passande objekt till din triss.
  Gillar trollsländan, vilken skärpa.
  Flaggstänger och lyktstolpar hade jag själv tänkt mig först, men det var innan jag mindes ett passande jonglerartrick med några halmhattar.
  Din lyktstolpe har dramatiska himmel som fond, snyggt foto.
  Men jag väljer ditt tredje foto, där du fångat insekten i luften tillsammans med en fjäril som suger nektar för fullt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *