Luftburet

Denna vecka är temat i fototrissen ”i luften” och egentligen skulle man kunna ta vilken bild som helst då allt finns i luften! Jag hade en jättebra tolkning men jag hann inte genomföra den så jag fick hitta något annat och då kom denna triss till. Men jag ska försöka göra min första tolkning i morgon och då kanske jag lägger in en trisstolkning till!:) Så om ni ser en trisslänk till från mig betyder det att jag lyckats skapa det jag har för mitt inre ikväll!

fototriss_luft

FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Nukke - Så blå himmel. Riktig Midsommar väder !juni 22, 2014 – 5:05 f m

Barbro S - Så spännande med insekterna, fint fångat och lyktstolpen blev också jättebra. Ser fram emot tvåan :).juni 22, 2014 – 6:35 f m

Åke - Mycket vackert! Gillas!!! Ser fram emot din nästa tolkning :)juni 22, 2014 – 7:29 f m

Kari - Fargene, skarpheten og dybden er perfekt- som vanlig. Synes bilder som står litt på sned blir mer spennende de som står rakt opp og ned. Trollslender elsker jeg- og de er ikke lett å fota!juni 22, 2014 – 8:00 f m

Violen på Brandholmen - Snygg triss! Första bilden är helt underbar, den är min favorit!
Då håller jag koll på om det dyker upp en ny triss, du har väckt min nyfikenhet!
Ha en skön söndag!juni 22, 2014 – 8:01 f m

Madde - Levererar som vanligt :-) Så fina bilder.juni 22, 2014 – 9:28 f m

Monkan - Fina luftiga klara bilder och så där som sommar borde se ut, inte som skyfallet som kom här nyss… Min favorit är sländan, för att de är så fula 😉 Nä, för att jag klantade mig och missade att fota en förra helgen när en satte sig på min fot! och jag bara skrämt skakade bort den istället för att plocka fram kameran som låg i väskan…juni 22, 2014 – 10:25 f m

Hanna - Snygga färger du fått till i trissen, blir nästan som en palett. Svensk sommar när den är som bäst :-) Ha en fortsatt fin helg!juni 22, 2014 – 10:30 f m

Per-Anders - Fina bilder. Inte dåligt att fånga en humla i luften och dessutom få bra skärpa.juni 22, 2014 – 11:08 f m

Bitte (Planeta) - Vackert trissat. Den första bilden blir min favorit. Vingarna är härligt transparanta.juni 22, 2014 – 11:32 f m

KajsaLisa - Du har matchat den luftiga bakgrunden bra och visst kan en gatlykta bli lika spännande som en insekt på bild.juni 22, 2014 – 1:28 e m

Life of Johanna - Så vackert trissat :)juni 22, 2014 – 4:02 e m

Magdalena - Så fina och somriga triss bilder du delar med dig till oss, hoppas att du får en underbar sommar!juni 22, 2014 – 5:44 e m

Ninni - Underbara bilder….härligt trissat….=)

Kram Ninnijuni 22, 2014 – 6:13 e m

Freja - Wow, så fint du lyckats fånga krypen, då är en fantastisk fotograf!juni 22, 2014 – 9:21 e m

Mias Mix - Helt suveräna bilder på alla sätt o vis, skärpa, motiv, vinklingen av kameran! Toppen!juni 24, 2014 – 11:31 f m

Erik Semlan - Snygga foton, du har hittat passande objekt till din triss.
Gillar trollsländan, vilken skärpa.
Flaggstänger och lyktstolpar hade jag själv tänkt mig först, men det var innan jag mindes ett passande jonglerartrick med några halmhattar.
Din lyktstolpe har dramatiska himmel som fond, snyggt foto.
Men jag väljer ditt tredje foto, där du fångat insekten i luften tillsammans med en fjäril som suger nektar för fullt.juni 24, 2014 – 3:11 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*