Finaste!

Härom kvällen var jag tillsammans med min ässkade Tufsen på landet och njöt landetluft! Hon käkade gräs, spanade på fåglar och vilade i jordrabatten! Själv tog jag det lugnt och fikade och myste med min mamma! Lite senare på kvällen satt jag och Tufsen på bänken vid huset (första bilden) och filosoferade i det fina kvällsljuset när det slog mig att jag ville ha lite fina bilder på Tufsen från denna kväll och vad kunde passa bättre än att ta dem borta vid de vackra rosa och gula blommorna. Jag bad min mamma att komma med Tufsen när jag förberett mig men det var en väldigt onödig uppgift för min mamma. För när jag gick till de rosa blommorna följde Tufsen så klart med och utan att jag sade ett ord så gick hon och satte sig perfekt framför de rosa blommorna! När jag tyckte att det var bra och vi skulle ta några bilder vid de gula blommorna så gick hon dit! Utan att jag behövde säga något mer eller ta i henne! Hon är så klok min ässkling! När vi var klara skulle vi gå in och som vanligt följer hon bara med in! Vi var några timmar inne och när det var dags att åka hem säger jag till Tufsen, nu är det dags att gå på toan! Okej, tänker hon och så springer hon till toadörren där vi går in och hon går på toan! Det är ju inte trevligt att vara kissnödig i bilen hem! :O) Efter det går vi ut och hon springer mot bilen, jag hinner knappt få upp bildörren innan hon hoppar in och lägger sig tillrätta!

Jag har aldrig träffat på en klokare katt! Hon är helt fantastisk! Och ja, hon har varit såhär länge men hon blir duktigare för varje år som går! Och är så bedårande! Mitt ässkade hjärta! Med de vackraste blå ögonen och det vänligaste ansiktet!

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Renée - Fantastiska bilder som vanligt och med en text som beskriver så fint. Vad skulle vi göra utan våra fyrfota vänner?juli 15, 2014 – 7:02 f m

Malys Krok - Ja hva har du som er finere enn denne? Så utrolig søt den er den pusen din! Og så de vidunderlige flotte bildene dine!
Ønsker deg god sommer videre! Her er det deilig! -Margit-juli 15, 2014 – 7:08 f m

Klimakteriehäxan - Vilka ögon! Älskar bilden näst längst upp!juli 15, 2014 – 9:08 f m

SigridfraEnget - Riktig vacker och fin!juli 15, 2014 – 3:22 e m

Freja - Det finaste du har! Och katter förstår så mycket mer än vi tror! Även om mina katter oftast inte vill göra det jag vill göra… Vi har oftast diskussioner när de vill nått annat än mig… Min mamma brukade säga att mina katter svor, och det stämmer rätt bra…juli 15, 2014 – 4:34 e m

Jen Fotografi - Underbart! :)juli 31, 2014 – 12:00 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*