Första fjärilarna i Fjärilsland!

Jag älskar fjärilar!! Jag vet att några av er är rädda för fjärilar och jag är jätteledsen att jag skrämmer er med mina bilder! Liksom föregående inlägg med det lilla krypet. Jag själv är rädd för åttaäcklen som jag kallar dem (de i förra bidraget) men att fotografera dem gör att jag kommer över min fobi.

Tillbaka till fjärilar! Jag älskar fjärilar! De är så vackra! Och luftiga…och fria….lustfyllda! Den första är den vanliga Citronfjärilen och den andra är en typ av Pärlemorfjäril. Längtar tills det kommer mera fjärilar till Fjärilsland!:)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Marit Johansson - Mmmm… mycket vackrare än spindelbilderna :)juli 17, 2014 – 4:59 f m

Violen på Brandholmen - Ser gärna dina fjärilsbilder, de är så vackra! Cirtonfjärilen har du kommit riktigt nära, man ser massor av detaljer! Superbra bild!
Ha en bra dag!juli 17, 2014 – 7:31 f m

Anneli - Åh så underbara bilder på fjärilarna!juli 17, 2014 – 7:57 f m

Hanna - Jag har inget emot fjärilar, tycker att de är fina, men lite otäcka ser de ut i ansiktet när man kommer så nära som du gjort. Citronfjärilen ser ut som den knyckt ett par löv för att få vingar :) Har sagt det förut, du kan verkligen din grej! Ha en fortsatt fin dag.juli 17, 2014 – 10:48 f m

Freja - Tack för varningen 😉 Jag scrollade snabbt förbi, hann se något fint gult, men slapp se de otäcka benen och spröten…juli 17, 2014 – 5:48 e m

SigridfraEnget - Oj! Vilka fina bilder!!juli 17, 2014 – 9:29 e m

Charlotta - Vilken pangbild på citronfjärilen och pärlemor-diton är inte långt efter. Visst är fjärilar också ”kryp” men det är lätt att glömma insekten under det vackra omslaget. Dessutom är de aldrig påflugna (utom någon enstaka nattfjäril förstås) så det är lätt att inte vara rädd för dem tycker jag.
Ha det gott!juli 18, 2014 – 7:01 f m

Ela - What wonderful butterflies ! Really great shots !juli 18, 2014 – 2:10 e m

Madde - Otroligt fina bilder.augusti 4, 2014 – 5:29 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*