Varmt och så lite citron!

Ja ni, det är SJUKT, ÄCKLIGT varmt ute nu för tiden! Idag har det varit så sjukligt varmt att jag faktiskt varit sjuk pga av det! Så idag har jag inte fått till något av värde men i förrgår tog jag dessa. Fjärilsland, det underbara! Det är inte bara underbart för att det är fjärilar där utan för att det är fyllt med ljuvliga färger!! Jag stod ut en liten stund i taget och dessa bilder är resultatet!  På bild är den vackra Citronfjärilen! Och om ni inte ser hur hett det var i bilderna så kan ni säkert se att det är varma färger i bilderna i alla fall! 😉

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Violen på Brandholmen - Både skönhet och värme i dina bilder! Så vacker Citronfjärilen är och vilken fin närbild du lyckades få!
Ha en bra dag i värmen!juli 22, 2014 – 7:34 f m

Klimakteriehäxan - Fantastiskt fina bilder!juli 22, 2014 – 7:40 f m

Monica o Jacob - Vilka otroligt fina bilder.
Ja värmen gör ingen glad hos
oss varken två eller fyrbeningar, har ju
som tur är kyla i luftvärmepumpen;-)
http://ingemix.bloggplatsen.se/2014/07/22/10795564-tisdagstema/juli 22, 2014 – 8:35 f m

Gunvor - Vacker fjäril på en vacker blomma. Jag har såna blommor jag med fast i vitt. Kan aldrig komma på namnet på den. Läcker färg det där. Förra året hade jag den färgen också men tyvärr så försvann den.Men jag gillar ju vita blommor så jag är nöjd ändå.
Varmt åt dina kissar också kan jag tänka mej!juli 22, 2014 – 9:05 f m

Freja - Värme och sol gör mig sjuk med, jag är så tacksam för min källare… Och lite otäckare bilder här än på instagram, men jag klarade i alla fall att scrolla förbi dem…juli 22, 2014 – 4:48 e m

Mias Mix - Ja visst är det varma fina färger!juli 23, 2014 – 4:04 f m

Madde - Så otroligt vackra bilder!augusti 4, 2014 – 5:37 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*