2008

2008 har varit ett riktigt skitår för mig rent personligt! Jag har förlorat så mycket! Min närmaste vän och den jag delade allt med, mitt jobb, och min hälsa!

Det finns säkert de som minns hur sjuk Tufsen var i början av detta år men till slut hittade jag en veterinär på Norsholms djursjukhus som ansåg att hennes liv var värt att försöka rädda och tog hand om henne! Hon fick sond i näsan för att få i sig mat och övervakning i en vecka och sen fick hon komma hem…såå mager men betydligt bättre! Och frisk blev hon och jag är så lycklig för det!

Tufsen i skogen och njuter av sitt liv tack vara Norsholms djursjukhus!

Fotografiskt har jag utvecklats massor och kameran har använts minst sagt flitigt! Jag har fått möjligheten att få vara med i Bella Pictura, en förening för kvinnliga fotografer! Med dem har jag haft min första utställning och det var så spännande! Denna bild på Lova, som jag fotograferade en dag i juli, var med på utställningen!

Lova

Jag har fotograferat bröllop och en dag i somras ringde min goda vän Helena och undrade vad jag gjorde den 6 september! Hon och jag hade gått musikpedagoglinjen tillsammans och hon ville att jag skulle sjunga på hennes vigsel! Jag fotograferade även hennes stora dag och det var fantastiskt vackert!

Helena & Patrik

Hösten har bestått av många fotograferingar på katter vilket har varit helt underbart! Min favorit av alla Skogisar jag mött är självklart Imelda som var en riktig prinsessa och i allra högsta grad fotomodell! ;O)

S*Ixa

Jag hade önskat att jag skulle få kattungar efter Bina men efter ytterligare ett försök i år som inte gick så bra valde jag att kastrera henne så nu är hon glad kastrat och har växt massor…både i vikt och päls! ;O)

BinaBus

Min familj har utökats med en bedårande ny kisse som självklart måste vara med i min årskrönika! Lilla Vippan kom in som en stormvind i mitt liv i mitten av oktober och sen dess har mycket kretsat runt henne!

Vippan

Min dröm har varit att fotografera en rödhårig modell i höstmiljö och det lyssnade min älskade brorsdotter på. Hon färgade helt enkelt sitt annars blonda hår rött så jag fick min dröm uppfylld! Är hon inte för rar?

Frida

Jag har fotograferat flera modeller och jag älskar det! Min sista modell för året var min före detta arbetskamrat Helena.

Helena skålar in 2009

Så detta har varit mitt 2008! Rent personligt hoppas jag på alla sätt att det ska bli hundra procent bättre 2009 och fotografiskt hoppas och önskar jag att få föreviga många, många människor i olika situationer! Att få utvecklas både som människa och fotograf är mitt mål under detta år som jag känner på mig kommer bli fantastiskt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anna-Ida - Vet du vad…jag tror det blir bättre och bättre…varje lite bit av jävlighet för ju också med sig en bit av ljuvlighet.
Vi är fantastiskt glada att du förgyllt våra liv med ljuvliga bilder på våra katter och jag är glad att jag fått lära känna dig lite mer och nu kan kalla dig vän Kram Anna-Idajanuari 2, 2009 – 4:40 f m

Anita - Anneli … du ska se att 2009 kommer att bli ett mycket hoppfullare och bättre år för dig. En sak är klar. Du är en jätteduktig fotograf och alla dina porträttbilder du visat under året och visar här i din årskrönika är helt fantastiska.

Alla dina kattbilder har jag ju öst lovord över förut och de du visar här är härliga. Jag älskar den på Imelda. Hon är verkligen en liten kattprinsessa.

Bilden du hade med i Bella Pictura är verkligen superbra. Och den ”rödhåriga höstbilden” … underbar. Och avslutningsbilden är också den mycket bra.

Så … en rikgtig God Fortsättning på det nya året till dig Anneli.

Varm kram!
Anitajanuari 2, 2009 – 11:09 f m

Satu - HOppas du får ett bättre 2009 och att du och dina söta kissar får det bra :)

Ha ett underbart 2009!
/Sjanuari 2, 2009 – 12:37 e m

Mona - Hejhopp……ja, vad säger man, gillar alla dina bilder, dom är fantastiskt vackra,

Mona//januari 2, 2009 – 1:35 e m

Camilla - God fortsättning på det nya året!januari 2, 2009 – 4:41 e m

vera - jag hoppas alla dina drömmar förverkligas – god fortsättning på detta nya fantastiska år :)januari 2, 2009 – 8:51 e m

Malin H - Jag tycker 2008 har sugit rätt mycket. Och som du så hoppas jag på ett betydligt bättre 2009.

Hoppas du verkligen får ett fint år detta år! Att du i slutet av 2009 kan se tillbaka på ett hiskligt bra år :)

Underbara bilder på missarna!

Kram och ha det gott!

//Malinjanuari 2, 2009 – 10:00 e m

Mona - bara här å kikar igen…är så förtjust i just den sista bilden..helt underbar

mona//januari 3, 2009 – 7:13 e m

Anneli - Hoppas du får ett gladare och positivare 2009!
Du har iaf blivit en jäkel på att fota, dina bilder är fantastiska!

Kramjanuari 3, 2009 – 9:49 e m

ÅsaV - Hej Anneli!
Kris och utveckling brukar man säga hör i hop. Och det verkar ju verkligen vara så i ditt fall. Kanske är det så att tack vare allt som varit jobbigt för dig under 2008 också har gett dig möjlighet att utvecklas inom andra områden – som foto? Du är verkligen en duktig fotograf! Lycka till med 2009!
/Åsajanuari 4, 2009 – 7:28 f m

Maria - Jag hoppas att 2009 blir ett bra år för dig.
Jag tycker dina kattbilder är bland de vackraste jag har sett och sedan så tycker jag mycket som lugnet som dina bilder utstrålar.

God fortsättning, mvh Mariajanuari 6, 2009 – 11:10 f m

Kattis - Någon gång MÅSTE jag ha en vacker liten birma i min närhet. Jag älskar birmor! Det jobbiga i sammanhanget är väl att jag vill kunna ha dörren öppen utan risk och då skulle min vackra birma springa ut och in i huset med allt vad det innebär…februari 17, 2009 – 7:54 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*