Hipp Hipp Hurra för Vippan!

Idag fyller min fina Vippan 6 år! Det känns som det var en evighet sedan jag hämtade hem henne och någonstans i min hjärna tror jag hela tiden att hon är åtta år men det är hon inte! Hon är bara 6 år och just idag!:)

Hon har så mycket humör! Både på gott och mindre gott! Hon älskar att sitta i knät och bli kelad med…kliad bakom öronen! Hon är den av mina kissar som är mest lättlärd och hon skulle lätt kunna lära sig konster! Hon kan en del redan och jag är så stolt över henne!
Idag är det hennes dag och det firar vi med massor av extrakärlek, god mat, godis och hon får bestämma allt här hemma!:)

vippan_fodelsedag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Gärdsmygen - Så vacker hon är! Tack för din fina och omtänksamma kommentar Annelie! Den värmer.juli 26, 2014 – 7:37 f m

Freja - Massor av grattis i efterskott här, på insta grattade jag ju på dagen! Dina katter är så otroligt fina, det är skönt att det finns fler än mig som lever med katterna som familjemedlemmar!juli 26, 2014 – 5:07 e m

Adine - Men ååh, hur kunde jag missa Vippans födelsedag! :O Du får hälsa och gratta i efterskott från mig! :)juli 28, 2014 – 12:16 f m

Madde - Åh, GRATTIS 😀augusti 4, 2014 – 5:38 e m

Ica Ganestål - Vilken vacker bild! Så fint med det blå ögat och den blå bakgrunden. Helt underbart!! / Icaseptember 22, 2014 – 8:14 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*