Kasta inte pärlor på svin!


parlor

Tema Fredag

,

7 svar till “Kasta inte pärlor på svin!”

  1. Som alltid när jag kommer hit så ser jag med spänning en hundradels sekund innan sidan öppnas. Vad har hon för bidrag idag? Wow säger jag. Det är så vackert och fint usmyckat. Foto med stil och en romantisk karaktär. Gillar det mycket.

  2. Jag älskar bilden. De gamla femmorna, de slitna böckerna, den lilla fina buketten och pärlorna. Jag försöker se vad det är för böcker…

  3. Fin bild! Som vanligt. 🙂
    Tack för din kommentar på min blogg! Ja, rosorna har jag gjort. Maken rensade i ett uthus och hittade en massa gamla gulnade notpapper som han tyckte att man kunde pyssla av. De var för gamla för att sälja. Tanken var att vi skulle göra en bukett med not-rosor till min svåger som var musiker och gick bort i cancer alldeles för tidigt. Men pappret var så skört så det gick dåligt. Men ett par rosor blev det i alla fall och de pryder nu sin plats. Ja, jag vet att dockan är lite läskig. Men det är ganska kul att vara lite provocerande också. Om allt bara vore tillrättalagt och vackert skulle det ju vara urtråkigt! Om du frågar mig… 😉 / Ica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *