Kasta inte pärlor på svin!

parlor

Tema Fredag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mias Mix - Vackert och romantiskt! Ha en skön helg!augusti 8, 2014 – 5:48 f m

Violen på Brandholmen - Vacker och finstämd utsmyckning! Pärlorna gör sig bättre här!
Trevlig helg!augusti 8, 2014 – 6:56 f m

Anemonen - Som alltid när jag kommer hit så ser jag med spänning en hundradels sekund innan sidan öppnas. Vad har hon för bidrag idag? Wow säger jag. Det är så vackert och fint usmyckat. Foto med stil och en romantisk karaktär. Gillar det mycket.augusti 8, 2014 – 10:28 f m

Marja - Ett fint stilleben med många intressanta detaljer… :)augusti 8, 2014 – 5:17 e m

Freja - Jag älskar bilden. De gamla femmorna, de slitna böckerna, den lilla fina buketten och pärlorna. Jag försöker se vad det är för böcker…augusti 8, 2014 – 7:26 e m

Ica Ganestål - Fin bild! Som vanligt. :)
Tack för din kommentar på min blogg! Ja, rosorna har jag gjort. Maken rensade i ett uthus och hittade en massa gamla gulnade notpapper som han tyckte att man kunde pyssla av. De var för gamla för att sälja. Tanken var att vi skulle göra en bukett med not-rosor till min svåger som var musiker och gick bort i cancer alldeles för tidigt. Men pappret var så skört så det gick dåligt. Men ett par rosor blev det i alla fall och de pryder nu sin plats. Ja, jag vet att dockan är lite läskig. Men det är ganska kul att vara lite provocerande också. Om allt bara vore tillrättalagt och vackert skulle det ju vara urtråkigt! Om du frågar mig… 😉 / Icaaugusti 11, 2014 – 7:42 f m

Lissen - Så fint komponerad bild och med härlig känsla.
Du vet ju att jag också gillar stilleben och ditt är toppenaugusti 12, 2014 – 8:44 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*