Helga + Joakim = sant

Lördagen den 16 augusti fick Helga sin Joakim. Ett vackert bröllop med vigsel i Slaka kyrka. Jag hade äran att få vara med en stund denna dag och fotografera porträtt och vigsel och här kommer några smakprov från dagen! Tack snälla Helga och Joakim för att jag fick dela denna dag med er! Jag önskar er en underbar bröllopsresa! Tack även till Adine, min superunderbara assistent som är överfantastisk!:)

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kari - Bryllupsparet må da virkelig ha blitt fornøyd med disse bildene!? Vakkert.augusti 18, 2014 – 4:50 f m

Frida - FotograFia - Helt fantastiska bilder! :)augusti 18, 2014 – 7:29 f m

Madde - Wow, vilka vackra bilder!augusti 22, 2014 – 5:44 e m

Linda - Men så fina bilder Anneli!! Underbara som alltid!!!augusti 22, 2014 – 6:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*