Vackra Sandra

I somras träffade jag vackra Sandra som skulle hjälpa mig med en bildidé som jag haft länge. Jag visste var vi skulle vara, hur bilderna skulle se ut och hur modellen skulle se ut och Sandra var som en dröm för denna fotografering. Som handen i den berömda handsken! Just denna dag mådde jag ovanligt dåligt och därför var magkänslan efter fotograferingen inte så bra så det dröjde innan jag ens tittade på bilderna på riktigt! Det är egentligen först nu som jag tagit tag i och fixat dem och nu, flera månader efteråt inser jag att jag älskar dem! Sandra är så otroligt vacker och vilket leende! Magiskt! Det blev precis som jag ville även ifall jag inte kunde se det då! Och självklart var det inte Sandra jag var missnöjd med utan min egen insats! För redan vid fotograferingen bländades jag av Sandras underbara leende och hennes varma sätt! Min underbara assistent och vän Adine var med också och gjorde dagen enklare och roligare! Tack snälla Sandra och Adine för hjälpen och insatsen så denna drömfotografering blev av!

Här kommer några bilder från denna dag! Se och njut och smittas av hennes glada leende som träffar ända in i själen!:)

Porträttfotograf – Modellfotografering – A’la Foto – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Scaniatjejen - Underbara bilder som man blir glad av, hennes vackra leende är smittsamt!=)september 29, 2014 – 8:56 f m

Madde - Vilka otroligt vackra bilder:) Vilket leende:Doktober 9, 2014 – 8:34 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*