Magiska höst!

Jag hade en annan bild på temat ”magiskt” men det kändes inte rätt i magen för det självklara valet är att visa den otroligt vackra hösten vi har just nu och som verkligen gör skäl för ordet magisk! Jag blir så otroligt glad när jag hittar platser som denna på bilden, där hösten strålar i kapp med sig själv! Till och med en mulen dag känns som solsken och blå himmel på hösten! Hösten är som allra bäst när det är massor med löv kvar på träden men massor av löv ligger på marken…. Doften av höst är magisk! Lugnet! Friden! Luften!

hosten

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva Trillian - Magisk vinkel – underbara färger!oktober 7, 2014 – 5:57 f m

Malys Krok - WOW!! Så utolig vakkert! Du er superflink! -Margit-oktober 7, 2014 – 6:55 f m

Anette, Mitt hörn av världen - Otroligt magiskt! Man behöver väl inte säga mer än så 😉 /Anetteoktober 7, 2014 – 7:02 f m

Lottisen - Visst är hösten magisk! Underbar bild!oktober 7, 2014 – 9:23 f m

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Hösten är verkligen magiskt fin :) Vacker bild! :)
Riktigt mysigt när man kan gå runt bland färgglada träd o sparka på löven som ligger på marken :)oktober 7, 2014 – 10:54 f m

matfarbron - Du har rätt om löven, men det är en liten del av hösten. Då novemberstormarna kommer är det inte så kul. Fin bild mer ett konstverk än en bildoktober 7, 2014 – 3:55 e m

Freja - Jaaaa, så härligt! Jg orkade inte ge mig ut i hösten i dag, min nattsömn blev helt sönderstyckad så jag kom inte igång med dagen förrän efter 14… Skönt att få se härlig höst hos dig istället!oktober 7, 2014 – 4:55 e m

Anemonen - Ja jag håller med dig. Hösten är magisk på ett stort sätt tycker jag. Alla färgerna i en salig blandning och dofterna och den perfekta värmen. Alla löv som virvlar runt och prasslet under fötterna när man går i löven. Ja det finns hur mycket magiskt som helst om den årstiden.oktober 7, 2014 – 6:17 e m

Paula i pörtet - Som med all magi så är den ack så flyktig den vackra hösten. Du har fångat den så vackert. Här hos mig i södra Dalarna har vi snart inga löv kvar i träden, jag är glad att jag hunnit ut många turer och fota så jag har vackra magiska minnen kvaroktober 7, 2014 – 8:38 e m

SigridfraEnget - Den magiska hösten! Jättefin bildoktober 7, 2014 – 8:44 e m

Scaniatjejen - Magiskt var ordet, så vackert! Kan bara instämma totalt i dina ord om hösten.=)oktober 8, 2014 – 2:03 e m

Madde - Underbart vackert:)oktober 9, 2014 – 8:38 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*