Det oväntade

Hösten är vacker och idag har jag hittat ytterligare en magisk väg med vacker höst som jag kommer visa snart! Men där fanns också något oväntat! Nämligen en taggtråd. Jag vet inte men jag har trott att det var förbjudet för överallt annars är det ju utbytt mot otäcka elstaket. Jag måste säga att jag gillar taggtråden bättre men för de vilda djuren kanske det är bättre med elstängsel. Jag vet inte. Men en sak är säker och det är att taggtråd är bra mycket finare på bild!:)

temafredag_ovantat_taggtrad

Tema Fredag – Oväntat

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Madde - Vilken vacker bild:)
Ja, taggtråd blir så mycket snyggare på bild än elstängsel;)oktober 10, 2014 – 7:00 f m

Anette, Mitt hörn av världen - Taggtråd är vackert men taggigt! Elstängsel är säkert bra, men jag har en hund som vägrar gå ur bilen när vi är hos mina svärföräldrar. Hon sprang in i hästarnas elstängsel där för flera år sedan. Vissa saker glömmer man inte 😉 Men visst har du rätt – nog gör sig taggtråd bättre på bild! Ha en fin helg. /Anetteoktober 10, 2014 – 7:59 f m

Marja - Fin bild med fokus på just det oväntade och de fina höstfärgerna som kan anas i bakgrunden. Det är något visst med taggtrådar… jag tänker på törnekronor och lidande. Som symboler…
Ha en fin helg! :)oktober 10, 2014 – 10:12 f m

Anni - Visst är den vacker! Det är lite självplågeri över den, tycker jag – lite som törnekransen. Vass och vacker.oktober 10, 2014 – 10:31 f m

Scaniatjejen - Absolut finare på bild än i verkligheten!oktober 10, 2014 – 2:23 e m

Anitas Malta - Vilken helt underbar bild !!oktober 10, 2014 – 3:22 e m

Caroline - Vilken läcker bild!
Ja min tanke var också hur det blir med de vilda djuren…oktober 10, 2014 – 5:58 e m

Freja - Taggtråd är vackra men kan ge hemska skador på djur. Värst är det när rullar lämnas kvar på marken, illa…oktober 10, 2014 – 7:53 e m

Mias Mix - Vackert, absolut! Men som hästägare är jag väldigt glad att den (nästan) har försvunnit!oktober 11, 2014 – 3:02 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*