Jag gillar

Ni vet att jag älskar hösten och ni vet att jag älskar mina katter och denna kombo är ju tokbra för en porträttsession vilket jag också gillar! Och att skapa porträtt i hösten är nog bland det bästa jag vet! Så idag har jag varit ute på landet och fotograferat mina fina kissar Bina och Snuttis! Här kommer den första bilden från den sessionen och det är så klart Bina! En blåsköldpaddsmaskad Helig Birma på 13 år. Min allra första birma och den vackraste birma som finns! <3

bina_hostportratt

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Marit Johansson - Ja höstfärgerna blir en vacker bakgrund, ett jättefint porträtt på Bina. Tänkte på en sak, är du inte rädd att hon ska springa bort när du åker ut på landet?
PS. Synd att du inte har flickr, du borde skaffa, tar inte alls mycket tid att administrera!oktober 16, 2014 – 6:57 f m

Violen på Brandholmen - Vilken läcker bild det blev när du kombinerade dina två favoritteman! Undrar vad Bina har i tankarna, hennes uttryck är helt underbart!
Ha en bra dag!oktober 16, 2014 – 7:25 f m

Lottisen - Underbart höstigt porträtt!oktober 16, 2014 – 9:33 f m

Scaniatjejen - Vacker höst och vacker katt, det kan ju inte bli annat än bra!=)oktober 16, 2014 – 10:53 f m

Mandy Lou - Hun er så skjønn! Og passer så godt inn blant høstbladene. Kan tenke meg dere hadde en fin tur på landet. :)oktober 16, 2014 – 2:36 e m

Freja - Så vacker hon är! En perfekt kombo, katter och höst, men mina är inte så tillmötesgående när jag vill fota dem ute… Allt annat är intressantare än att se till att det finns en bra vinkel att fota ur, helst vänder de rumpan mot mig…oktober 16, 2014 – 7:18 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*