Den lilla ön

Det är första gången jag är med i söndagstema som är en fotoutmaning där man ska visa en bild i två varianter. En i färg och en i svartvitt! Som ni kanske känner till tycker jag svartvitt (eller gråskala som det oftast blir) inte är så snyggt alla gånger och framför allt tycker jag det är otroligt svårt att få det snyggt (därav sällan snyggt) men det går att lära sig och jag har tänkt att försöka utmana mig själv! Jag har väldigt svårt för att ta bort färg från naturen. Rena naturbilder, särskilt på hösten och dess färger, går bara inte att göra färglösa. Men när det kommer lite dimma i då kan det fungera! Så här är mitt försök! Känner mig rätt nöjd ändå!

sondagstema_spegling

Söndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Lissen - oktober 19, 2014 - 8:57 e m

Båda bilderna är fina på sitt sätt, men jag faller nog för färgbildens alla höstnyanser.

Ha en fin vecka. // Lissen

Berit E i Kasperian - oktober 19, 2014 - 9:22 e m

Fantastiska foton du visar.
Båda bilderna är fina, men den blå är magisk.
Löven, mossan och gräset…
Berit E

Lottisen - oktober 20, 2014 - 12:19 e m

Hàller med om att det är svàrt att fà svart-vitt snyggt men här har du verkligen lyckats! Bilden i färg i ju underbar med alla vackra färger men jag faller ändà för den svart-vita som känns lite mystisk och mer spännande, verkligen snyggt!

Morgan - oktober 20, 2014 - 3:01 e m

Underbart motiv som är vackert i båda varianterna, personliga favoriten blir dock den i färg. -Bra jobbat!
Kram
Morgan

Åke - oktober 20, 2014 - 9:15 e m

Otroligt vackert! FÄRG utan tvekan 😉

Kerstins foto - oktober 20, 2014 - 10:56 e m

Det blev riktigt fint i svartvitt. Håller med om att hösten ska ge färgrika bilder men det funkar så här också. :)

Christer Holm - oktober 22, 2014 - 12:16 e m

Säger bara vackra bilder och magiska ..

Marit Johansson - oktober 24, 2014 - 9:37 f m

Jag tycker bilden är snyggare i färg, du är ju så duktig att få färgerna snygga i dina foton. Men den svartvita är också fin!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*