A’la Foto: Adine

Jag har inte uppdaterat min hemsida på hur länge som helst och Adine har sagt till mig på skarpen att nu måste det ske! Inte ens då hände det! Men NU….äntligen har jag tagit tag i det och påbörjat det gedigna arbetet. Först ut kommer då Adine själv! En hel sida med bara bilder på vackra Adine! Det är bilder från fyra olika tillfällen. Det är bara höst som saknas så det måste vi fixa, eller hur?:)Titta gärna in och berätta gärna vilken din favorit är!

www.alafoto.se -> portfolio -> människor -> Adine

adine_portrattfotografering_apple

Dessa två bilder är från vår första fotografering. Adine läser till lärare och äpple och lärare…ja det vet vi ju alla att det är nära förknippat! Kunskapens frukt!:)

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

naturglede - Hei du! Jeg likte begge bildene. De forteller hver sin historie. Det første er et vakkert portrett, men det andre kan tolkes på mange måter. Kjempestilige begge to! Ha en fin dag!november 5, 2014 – 7:37 f m

Scaniatjejen - Vackra porträtt som vanligt!november 5, 2014 – 10:09 f m

Christer Holm - Intressanta foton. Gillade bilden där fokus låg på äpplet.november 5, 2014 – 10:13 f m

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Vad kul, ska kika på bilderna :) Adine är så fin 😀 Och ovant att se henne i blont hår, men hon är fin i det också 😀november 5, 2014 – 11:57 f m

Hanna - Jättefina bilder allihop på Adine. Bilderna här ovan är kanonfina, gillar färgerna som du tagit fram så snyggt. Samtidigt är ju jag en ”sucker” för svartvitt, så de faller mig naturligtvis också i smaken :)november 5, 2014 – 1:52 e m

Freja - Du har en väldigt vacker stil i dina foton!november 5, 2014 – 7:32 e m

Adine - Nämen oj, har jag fått en egen sida med bilder på mig?! Hehe, vad gullig du är Anneli <3november 5, 2014 – 11:43 e m

Anemonen - Mycket fina bilder båda men jag föredrar den första. Tyvärr är inte kunskapens frukt ett äpple. Ingen vet för det står inte i bibeln att det är ett äpple, men jag tycker det gör skäl för att vara det så nyttiga som de är. Finfint jobbat av dig.november 6, 2014 – 6:20 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*