Höstfärgerna falnar

Jag tog häromdagen några fina bilder på Snuttis ute i hösten! Det är bäst att passa på så länge höstfärgerna finns kvar och framför allt så länge Snuttis finns kvar. Med tanke på att hon är 19,5 år och hon haft ett långt och härligt liv vet man ändå att det går mot slutet. Som för oss alla! Jag blir ledsen bara jag tänker på det men över 19 år är långt för en katt! Och som sagt, hon har varit frisk hela sitt liv och mått bra och det känns skönt! Snuttis passar ju också fantastiskt fint i höstfärgerna så det gör det ännu roligare!:)Men jag vet och förstår att alla inte är så intresserade av katter (vilket egentligen är helt oförståeligt! 😉 ) så jag tänkte bjuda på två andra bilder jag tog samma dag! Här ser man tydligt att höstfärgerna börjar försvinna….Och det är inte många löv kvar på buskar och träd! Men de få som finns sprider fortfarande glädje med sina härliga färger som små rosor i det övriga brungrå! 

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva Trillian - Även hösten har ett slut – bevisligen :) Vackert visat!november 6, 2014 – 7:00 f m

naturglede - Utrolig vakre bilder. Pusekatten ser da frisk og rask ut? 19 år er gammelt, så det gjelder nok å ta vare på alle fine stunder heretter. Ha en fin dag!november 6, 2014 – 7:33 f m

Lottisen - Väldigt vackra höstbilder och Snuttis är verkligen jättefin, kan bara gilla!november 6, 2014 – 9:49 f m

Laura - Gud så vacker Snuttis är! 19 år är lång tid men vi får hoppas att hon får leva ett friskt liv länge till =)

Underbara foton är de alla tre men den med Snuttis är såklart finast.
Ha en underbar dag!november 6, 2014 – 10:49 f m

Violen på Brandholmen - Härligt harmoniska höstbilder! Idag försöker naturen klä sig i vinterdräkt men det är bara tillfälligt för snön som faller är blöt och kladdig!
Ha en bra dag!november 6, 2014 – 1:23 e m

Anitas Malta - Vilka fantastiska höstliga färger. Helt underbara bilder som alltid hos dig :-) Vilken lycka att du få ha sin älskade Snuttis i hela 19 år. En väldigt aktningsvärd ålder för en katt.

Här känns det mesta färglöst idag när jag tittar ut genom fönstret. Hela ön är inbäddad i ökensand som kommit med vindarna från söder. Det ser väldigt dimmigt ut och himmlen är alldeles grå. Men 24 grader varmt kan man inte klaga på 😎

Synd att du blev lite ”arg” på det där citatet jag valde. Det är ju ändå så att den enda som kan styra över dina känslor är du själv. Att vi påverkas av yttre faktorer är självklart men känner du stress så är det bara du som kan försöka att ta tag i det genom att tänka positivt och göra något bra utav det. Visst är det du själv som ska ”ta över” och göra ditt liv meningsfullt! Förstod aldrig det där du skrev om att ”ta över”. Ta över från vem ??

Läs igen och begrunda 😉
Om du vill att ditt liv ska bli en magnifik historia, börja då med att inse att det är du som är författaren och att du varje dag har möjlighet att skriva en ny sida.november 6, 2014 – 3:20 e m

Freja - Håller med, helt oförståeligt att det finns de som är ointresserade av katter 😉 Jag älskar den fina bilden på henne, och vet, som du vet, precis hur det är att ha en gammal älskad katt…november 6, 2014 – 5:06 e m

Linda - Underbara bilder!!!november 6, 2014 – 7:22 e m

Lotta - Hej, vilka vackra bilder med höstfärgerna och kissen! Här var världen vit idag! Må så gott! Kram Lottanovember 6, 2014 – 8:53 e m

bettly - NZ - These are great shots. Your cat is just gorgeous! I really like the other two shots as well. Quite artistically done.november 8, 2014 – 8:21 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*