Mysmånaden är på väg!

Snart är det advent! Denna härliga tid då vi pyntar med ljus och allt är varmt och ombonat!
Jag tänkte köra min vanliga adventskalender och är du sugen att hänga på så gör det! Det går till så att man lägger upp en bild i 24 dagar och för min del kommer det bli med jultema men det gör man egentligen som man vill! Men det är en adventskalender som leder fram till jul så lite juligt kan jag tycka är roligt!
Så det vore roligt om flera hakar på.
Berätta gärna så vi kan följa varandras kalendrar!
Jag kommer länka till alla i mina inlägg så vi hittar lätt till varandra! 

snartadvent

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Tovvsan - Åh vad jag längtar till advent!november 25, 2014 – 2:30 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*