Julkalender: Lucka 12

Saffran är nog bland den godaste krydda jag vet. Och det blir så vackert så jag blir lycklig av att äta det!:)Något som är gott är Saffransplättar och gärna till det ska serveras vispad grädde och frusen hemgjord blåbärssylt! Smaskenss! Finns det någon därute som gör något annorlunda eller speciellt med saffran som ni kanske vill dela med er? Jag letar efter något nytt spännande med denna krydda!:)

julkalender_12

Tema Fredag

Fredagstema

——————————————————————————————————————
Besök gärna: Käringfällans julkalender!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mormor - Jeg tror ikke jeg bruker safran i annet enn noen gryteretter og til Lussekatter.
Trivelig helg :)december 12, 2014 – 8:01 f m

Mias Mix - Smart tolkning och snygg bild. Några recept eller tips kan jag tyvärr inte bidra med då jag inte alls gillar saffran.december 12, 2014 – 10:12 f m

Sophia - Ser gott ut! aldrig provat detta dock. kan inte så många recept med saffran förutom lussebullar det är det enda jag gör med de i :)december 12, 2014 – 1:18 e m

Ulla Laiho - Det där är vackert som en tavla!december 12, 2014 – 7:40 e m

Anitas Malta - Saffran !! …är även min favorit bland kryddor och din bild är som alltid helt fantastisk :-) Saffransplättar låter så mumsgott.
Ha en skön helg Anneli !!december 12, 2014 – 8:49 e m

Freja - Jag har inga recept på saffran alls, vilket jag skulle behöva för att använda upp lagret av saffran som vi har sen sonens klass skulle sälja saffran för att få pengar till klassresa. Det gick inte så bra, eftersom de tog nästan dubbla priset mot ICA utan att de kunde förklara varför… Så i slutändan fick vi köpa alla paketen…december 12, 2014 – 9:13 e m

Kristallina - Läckra plättar och läckert foto!december 12, 2014 – 10:29 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*