Julkalender: Lucka 17

I dag har det varit småfågelfotografering på schemat på eftermiddagen! Jag gillar verkligen fåglar och det är ett av de stora nöjena på vintern att sitta och titta på småfåglarna vid matbordet. Se hur de betér sig de olika arterna. I dag har jag reagerat och lärt mig att Pilfinken är otroligt mycket större än Blåmesen och även Talgoxen! Det har jag aldrig tänkt på förut!:)Visst är de söta där de sitter och mumsar på kokosnötens innehåll? :O)

——————————————————————————————————————
Besök gärna: Käringfällans julkalender!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

kiki freese - Fåglar har det där som man bara drömmer om, de kan flyga. Vilka underbara kort.
/Kikidecember 18, 2014 – 11:28 e m

Klimakteriehäxan - Jättefina ”porträtt” på fåglarna!december 19, 2014 – 7:03 e m

Madde - Vilka otroligt fina bilder:D
God fortsättningdecember 29, 2014 – 8:05 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*