Julkalender: Lucka 18


Ja, jag vet! Det har blivit mycket bilder på mina katter och ändå visar jag kanske bara en tiondel, om ens det, av alla bilder jag har tagit på dem nu till jul! Men ikväll när jag sitter här vid datorn och funderar på vad som ska upp i min kalender, kommer Tufsen och sätter sig mellan mig och tangentbordet och vill kela. Och när hon tröttnat på det så sitter hon och jagar muspekaren på skärmen samtidigt som jag skriver dessa ord! Då blir valet enkelt! Det är också torsdagsfotoutmaningen och där ska man visa det man gillar och jag vet att jag sagt det förut men jag älskar min Tufsen mest av allt på hela jorrden! Hon är min ängel, min bästa vän och så helt fantastisk så det går inte att sätta ord på! I går när jag fotograferade dessa bilder slog det mig igen, som det alltid gör när det är dags för fotografering med katterna! Tufsen är ett riktigt proffs rakt i genom! De andra kissarna har långt kvar för att bli som min ässkade Tufsen om de någonsin kan bli det. Det är tveksamt för det finns bara en proffskatt och det är Tufsen! Så här är hon med en av alla sina söta miner! Charmig är bara förordet! Mitt hjärta smälter! (om ni vill se något annat än Tufsen (katter) så kan ni titta in på gårdagens inlägg där det är söta fåglar i stället!)

julkalender_lucka18_tufsen

Torsdagstema

——————————————————————————————————————
Besök gärna: Käringfällans julkalender!

, ,

10 svar till “Julkalender: Lucka 18”

  1. Jag tittar så gärna på dina fina katter och söta Tufsen! Alla dina katter är betydligt proffsigare än mina, så då måste Tufsen vara helt exceptionell! Och att döma av dina fina bilder är hon det!

  2. Hej igen och Tack för ditt rara mejl. Fattar inte varför du inte kan kommentera?? Det är inställt så att alla som är registrerade ska kunna skriva, däremot har jag tagit bort anonyma för jag fick sjuka mängder med skräp post. Må så gott och ha det så bra. Kram Lotta

  3. Absolut, Tufsen är ett riktigt proffs på att posera framför kameran. Tror att hon känner sig trygg eftersom det är du som tar bilderna, personen som betyder mest för henne och som tar fram hennes bästa sidor. Jo, så är det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *